onsdag 23 januari 2013

Pulkaåkning för första gången

Idag tidig förmiddag skjutsade Gabriel mig till sjukhuset. Fick 18 st sprutor  i hals, nacke och arm. Var rätt så yrslig efteråt. Därav valde jag att inte köra bil utan att få skjuts. Armen blir bedövad på en massa punkter, så den är halvt förlamad. Sen gör det ju ont efter alla stick så kan inte lyfta saker efter behandlingen.

Först plingade jag på min granne när jag kom hem (Gabbe skulle iväg och sen till jobbet). Antonio och jag var där och drack kaffe och lekte. Sen när jag kom hem kände jag att jag inte skulle klara resterande dag med en arm som inte fungerar. Man blir även yr och trött efter behandlingen så jag ville ligga i soffan och andas lite. Mot kvällen kom mamma och syster och hjälpte mig. (Tack gode gud för det). Vi premiäråkte pulka med Antonio. Rebecca drog honom. Jag hade Hiro till en början men det gjorde för ont i armen, så mamma fick ta honom.

 



Vi gick ut för att åka pulka precis när det var en underbar solnedgång. De vackra färgerna som var på himlen, och i hela luften ,syns inte på bilderna då jag hade Auto utan blixt.

När vi kom in gjorde min mamma god mat till oss alla. Nu dricker vi blåbärste och har myst ner oss i soffan.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar