måndag 21 januari 2013

Elektriker sökes omgående



Igår var det en snickare här och satte upp stången i Antonios kök. Även två krokar kom upp.

Vi fick även hjälp med våra spotlights till köket som vi köpte för ett halvår sedan. Saken var väl den att jag inte var tydlig nog med hur jag tänkte mig. Och yttligare att det inte gick att göra på så många andra sätt än att dra sladdar utvändigt. När snickaren gått och vi arbetat vidare med de förbaskade sladdarna så bröt Gabriel ihop av ilska. Han tyckte det blev så fult. Jag försökte behålla lugnet då även jag tyckte att det såg ut som ett spindelnät. Jag hade sagt det från början med vi förstod inte varandra. Jag lugnade Gabriel med att vi tar bort skiten i veckan och letar reda på en elektriker. Vill inte påstå att detta är något vi har ekonomi till just nu, men samtidigt vill vi inte må dåligt av att se det förbaskade spindelboet varje dag.

Känner ni någon? Elektriker sökes inom Västerås.

Jag tänkte så här:
Elektrikern kommer hit och tittar på köket. Hen får komma med förslag på vilka spottar som skulle passa just vårat kök. Vi diskuterar pris för arbetet och åker tillsammans och köper de spotlights som elektrikern vill, så det blir rätt. Vi hjälps alla åt med att montera upp belysningen.


Maila mig om du har lust att hjälpa oss på marlenezufic@hotmail.com








6 kommentarer:

  1. Lycka till :) Synd vi inte bodde närmare varann, min sambo är nämligen elektriker :) Väldigt bra att ha hemma.. alltid ;)

    SvaraRadera
  2. Det går ju att sätta dit ytterligare en list/platta under skåpen, borra hål och sätta fast "sportarna" och därigenom/bakom dra sladdarna så att inte dessa syns och sen skruva eller sätta dit listen eller nya skivan...
    Och såklart måla den vit så att den går ihop med skåpen! :)

    Hoppas du förstår vad jag menar :)


    SvaraRadera
  3. Borra hål i skåpen/botten av skåpet och dra sladdarna längs in i skåpen och upp till eluttaget vid köksfläkten.

    SvaraRadera
  4. Bara och bara. Kom hit så gört vi ihop!

    SvaraRadera
  5. Ps. sladdarna är ju avklippta så det är bara att riva allt.

    SvaraRadera
  6. Tränar du? :)

    Du har blivit jättesmal iaf :)



    Angelina =]

    SvaraRadera