fredag 4 januari 2013

Går in att överföra bilder på blogger, lösning

Just nu är det någon bugg på blogger så jag kan inte överföra bilder i inlägget. Rutan där man bläddrar på datorn finns inte, så jag publicerar inlägg senare idag om det fungerar.

______UPPDATERING____________

Går fortfarande inte att överföra bilder på blogger/blogspot. Har inte gått på över 24 timmar nu. Har googlat "överföra bilder blogger" (senaste dygnet) och sett att många med mig har samma problem.

Tråkigt, jag hoppas blogger fixar problemet snarast.

Är i alla fall sjuk idag och kan inte prata. Mår inte så bra i någon del av kroppen, så det blir sängen och soffan.

_______UPPDATERING___________ 2013-01-05 kl:21:19
Går fortfarande inte. Man kan ju tycka att problemet skall vara löst nu....
Är i alla fall sjuk idag och har sovit fram tills 19:00.  Antonio har feber och kräks slem. Jag mår inte bra utan känner mig nere.


_______UPPDATERING_________2013-01-06 kl:12:43
Inget nytt har hänt på blogger och ingen information finns på på deras hjälpcenter eller på senaste nytt. Hittar bara att många eller alla med blogspot har detta problem, när jag googlar. Tråkigt. Har ett inlägg med text som saknar bilder jag vill lägga ut. Sen är jag klar med en tavelvägg i Antonios rum som jag har fotat nyss och gärna skulle vilja visa er.

___________UPPDATERING_____ 2012-01-06 kl:13:13
There is currently a problem with the uploader in Compose while using Internet Explorer. The problem has been reported to Blogger engineers and we hope a fix will be found quickly.
In the meantime, you can upload from the html tab. images uploaded here will appear as code until you click Compose again. Then you can continue with your post.
Since the problem only affects Internet Explorer, using Firefox or Chrome is another option.
 
Altså: Skriv ditt inlägg, när du ska lägga upp bilder trycker du på html och då kommer "Bläddra" upp när du klickar på bildikonen. 

1 kommentar: