lördag 19 januari 2013

Prickig servis för barn. Polka dot tin tea set

Här är Antonios nya servis som jag köpte i veckan. Har velat ha den väldigt länge, så blev väldans glad när jag hittade den på stan.

Denna gång fick Hiro gå på tebjudning. Ni får absolut inte tro att jag satte Hiro där enbart för bildens skull…Host host ;)
 





3 kommentarer:

  1. Jag köpte den där servisen till min dotter när jag var nere i Ullared! Älskar den jag med :-)

    SvaraRadera
  2. Älskar dessa inredningsbilderna från Antonios rum! Du kommer helt klart vara min inspirationskälla nu när jag ska fixa och greja inför vår lilla familjemedlem som anländer i Juni! Jag har redan inhandlat "Ballongjakten" ;)

    I övrigt uppskattar jag väldigt mycket som läsare att du delat
    med dig av din förlossningshistoria. Tänker väldigt
    mycket på just sådant nu eftersom jag själv snart är där för första gången. All cred till dig! Du är toppen! :)

    SvaraRadera
  3. Johanna:

    Det är bara att inspireras på. Antonios rum lockar till lek och utvekling. Han kan redan sätta klossar i hål. Rund kloss i runt hål, trekantig kloss i trekantigt hål osv. Jag intalar mig själv att det är pga. av att han lär sig så mycket i sitt fina rum.


    Med nya servisen gör han något supergulligt. Har tyvärr inte fått detta på film. Det var min syster som lärde honom. Man tar tekannan och en kopp. Häller med kannan i luften i koppen och gör ett häll-ljud: ”Schhhhh”. Sen ger man Antonio kannan och koppen, och då häller han och gör ett tyst blåsljud med munnen.
    Du kan inte förstå hur gulligt det är. Jag skrattar varje gång.

    SvaraRadera