onsdag 30 januari 2013

Hälsa på hos hästarna

Nu är Antonio och jag hemkomna från landet där vi varit och tittat på hästar. Var bucklig is på landsvägen, så jag körde 10-20km/timmen för det hoppade så mycket. Vägen var ödslig, så jag hade som tur inga bilar bakom. Det var 60-70vägar. Haha. Men hade det kommit en bil hade jag ju bara kört åt sidan och släppt fram dem. Jag känner ju inte till vägen så tog det superförsiktigt.

Jag hittade fram tillslut och parkerade utanför stallet. 3 st hundar kom och välkomnade oss. Sen kom Sofia ut och visade oss in. Sofia har två st hästar och är delägare i två till.

Vi fick gå på rundvandring i stallet. Där fanns spiltor, ett rum med hö, ett rum med hästskor och grimmor och lite fler smårum med saker i.

När vi sett oss om i stallet gick vi ut till hästarna. Först sprang de bort från oss för de blev rädda för Antonios barnvagn. Men sen kom de fram och då lyfte jag upp Antonio så han fick hälsa och klappa på hästarna. När vi skulle tillbaka till stallet hade hästarna vant sig vid vagnen och var inte alls rädda. De stod kvar och tittade efter oss. Väl tillbaka inne i stallet fick jag prova att mocka lite, då en av spiltorna skulle göras rent.

När vi tittat, hälsat och klappat som planerat, var det dags att åka hem. Jag hittade hem vilket jag var orolig att jag inte skulle göra. Har dåligt lokalsinne så jag måste alltid planera vägen innan jag åker. Jag hittade ut från landet och sen följde jag bara skyltarna till E18.

Nu ska vi vila och äta, sen blir det ut på fler äventyr idag=) Vi ska åka till Erikslunds Shoppingscenter. Ska köpa en gardinstång då jag tog ner en från vardagsrummet och satte upp den i Antonios rum. Har nämligen sytt ett par gardiner dit. Måste fota och visa er.

 















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar