tisdag 15 januari 2013

Nu har vi fått en förskoleplats


Vi har nu besökt två förskolor. Den ena var bra men där fanns ingen plats. Den andra fick vi plats på men jag kände nej i magen.

Så igår ringde jag runt och var så ledsen, för det är inte ens säkert att Antonio kommer in i augusti, utan det kan bli i december. Fick hjälp av en snäll kvinna som sa hur jag skulle gå till väga och tre timmar senare fick vi en plats på Emaus och ett inskolningsdatum. Vi skall dit på fredag och titta.

Jag är så insatt över att Antonio ska ha det bra, så jag gör mitt absolut bästa för att få allt att gå ihop.

Jag vill känna att han blir tröstad om han är ledsen.



8 kommentarer:

  1. Inte för att vara taskig, men Emaus är värdelöst. Dom har en pytteliten gård som vätter mot bilväg. Inget grönt alls. Har inte hört nån som har varit nöjd med Emaus... :(

    SvaraRadera
  2. Bra att du säger det. Jag var ju inte nöjd där jag var i fredags. Men man kan ju byta senare när han kommer in. Det vara bara det att jag inte ville att han skulle gå där tillsvidare (där vi var i fredags). Hade sån panik i kroppen. Han ska gå på månen och det är i skolan. Så det vätter nog inte ut mot en bilväg.

    SvaraRadera
  3. Usch jag förstår dig precis, kan nästan känna din panik när du ringde runt och försökte lösa situationen. Du har inte funderat att kolla upp dagmamma? Bara ett förslag. Hoppas verkligen du hittar en bra förskola till Antonio.

    Kram Carolina

    SvaraRadera
  4. Jag tycker Emaus är jätte bra! Både inne i skolan o den med "lilla gården". Det många inte vet är att det finns en stor gård mot skolan oxå!
    Tycker absolut du ska ge Emaus en chans!!

    SvaraRadera
  5. Har haft praktik på skol-delen på emaus ett antal månader när jag pluggade till lärare för ca 1 år sen. Våra "fröknar" vi hade jobbar ju kvar, Eva, Monika.. Lustigt!!!:) Kanske inte just på den avdelningen ni sökt.. Men ändå coolt! Helt ok där, mycket barn överallt, hela tiden, tyckte jag. Annars bra. Oavsett hur ni väljer, lycka till! Kram Elin

    SvaraRadera
  6. För Antonios säkerhet, med tanke på att din blogg är läst av många, då borde du inte berätta så öppet om vart han ska gå på dagis... Finns så många tokar där ute.

    SvaraRadera
  7. Bea: är brunare om jag läser bloggen på Iphonen än om jag ser bilderna på datorn. Haha.

    SvaraRadera