måndag 7 januari 2013

Film: Hur jag gör min hårmunk


Efter många förfrågningar om hur jag gör min bulle på huvudet/hårmunk, så har jag nu gjort en film.

Världens tabbe var att jag råkade filma i litet format så kvalitén är inte den bästa och går inte heller att få bättre.

För att få det så bra som möjligt för er som tittar via datorn kan ni ändra på verktygsknappen och välja HD.



Satt och klippte ihop filmen i Windows Movie Maker men så gick den inte att spara av någon konstig anledning. Blev till att ta hem ett annat redigeringsprogram och lära sig det så jag kunde klippa ihop filmen där i stället. Jaja, nu har jag nya redigeringsprogramet till framtida klipp.

När jag sparade filmen så var det bra på datorn men när jag laddade upp den på YouTube blev den hoptryckt/avlång. Sparade ner i .avi och .mov, men båda blev hoptryckta på YouTube. La då in filmen i Windows Movie Maker och sparade i HD (gick att spara den då eftersom den var sparad via Pinnacle). Då äntligen blev det okej när jag laddade upp den på YouTube. Har varit ett himla krångel med den här filmen ska ni veta. Pust!

 

I filmen visar jag från grunden hur jag gör min frisyr. Många undrar ju om jag har löshår och vad för löshår. Det är bara att spola fram om ni vill skippa det, utan bara vill se hur jag gör själva munken.

Sparade lite missar och la in efter filmen. Tyckte det var lite roligt. Tex när sprejgrejen på flaskan far iväg bakom byrån. Jag säger capslocken men vet inte vad det heter. Spray cap?  När Antonio ska vinka hej då men börjar grina. (Han är sjuk och gråter lite titt som tätt över ingeting).

 

12 kommentarer:

  1. Jag har funderat på att skaffa en sån där munk i ett par dagar nu. Det var när jag såg på "Så mycket bättre" så hade Maja en sån frisyr och jag tyckte att det var så snyggt. Sen såg jag nu på din video och musiken du hade i bakgrunden var ju från så mycket bättre. Det måste vara ett tecken att jag ska köpa en sån munk =) Tack för en bra video!

    SvaraRadera
  2. Jätte bra film! Och vilket fint hår du har, så avis :)

    SvaraRadera
  3. Super bra film! Haha tabbarna i slutet skrattade jag väldigt mycket åt!:)

    SvaraRadera
  4. Tack för din beskrivning, tycker det är skitsvårt att få upp håret i en snygg donut. nu ska jag prova ditt sätt nästa gång! Måste bara säga att jag tycker ditt vanliga hår som du tycker är tråkigt är jättefint. Sen var ju videon med alla film missar helt underbar, älskar att du bjuder på dig själv. Måste fråga om du gick i högstadiet på gidde? Känner igen dig så mycket, e ju kanske inte så konstigt när man är uppväxt i v-ås :)

    SvaraRadera
  5. Vad snällt att du lade ned till på att göra denna tutorial vackra människa!
    Skall försöka göra en sån "bun" nu, har en som bara blivit liggande, så grymt snyggt! Gör gärna mer videos när du har tid, sminkvideos t ex. Roliga bloopers oxå!

    SvaraRadera
  6. Åh vilken bra film! Fler sånna typ av tips tack! Du är jätte fin och tabbarna var roliga ;)

    SvaraRadera
  7. Jättebra video :) Jag gör faktiskt på det klassiska sättet, men ska definitivt testa ditt sätt :) Otroligt fint!

    SvaraRadera
  8. Nnnaaww, så söt du är! Verkligen!

    SvaraRadera
  9. Ditt hår är så fint! Men är du brunett egentligen? Hur har du gått tillväga att bli så ljus, slingor? Verkligen jätte fin hårfärg! :)

    SvaraRadera
  10. Jag har följt dig sedan du va gravid och man kan inte mer än älska dig. Härlig skön mamma.

    Du har ju verkligen det där lilla extra måste jag ju bara säga. En riktig skönhet.

    Nu när jag såg denna videon på dig så undrar jag varför du aldrig har ditt hår så som i början av videon? Så otroligt snyggt verkligen alltså. Super snygg mamma :)

    Du har verkligen rasat i vikt och du är super snygg och fräsch :)

    SvaraRadera
  11. Jessica ang skola: Ja, jag gick på Gidde.

    SvaraRadera
  12. måste bara skriva en kommentar ;) så skön du e som bjuder på dig med "missarna" i slutet haha askul :D mkt bra film! tack så inspirationen! roligt att se och höra dig prata :)

    SvaraRadera