torsdag 3 januari 2013

Cute tea cups on a tea party


Antonio utvecklas från dag till dag så ni kan inte tro.  Vi upptäcker nya lekar Antonio och jag.  Nu kan han ta ena sin leksakstelefon och jag den andra. Sen sätter jag min lur mot örat och säger hallå, då sätter han sin lur mor sitt öra och säger inte hallå. Mer auuuu. Men i sin värld säger han nog hallå.

Idag testade jag om han kunde sitta på lilla stolen som hör till hans bord. Han kunde sitta själv så jag dukade upp med tallrikar, muggar och bestick. Sen åt vi rån och luftmat. Efteråt var det te och tygefterätt. Han tyckte det var så roligt så det sken om hela honom.
 
 - Vill du ha socker i ditt te?

5 kommentarer:

  1. Söt blogg och mysiga bilder ♥

    Allt bra med er?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej
    Jag brukar följa din blogg och undrar bara hur du kan ha så mycket tid till allt? Är du fortfarande hemma på heltid med Antonio?

    SvaraRadera
  3. Åhh, tycker du? Känns inte alls som jag har så mycket tid. Tänkte du på något speciellt? Tid för Antonio eller mig själv?

    Hemma på heltid? Jag tar hand om barnet på heltid vilket är precis lika krävande som vilket arbete som helst. Fast arean är väl större ibalnd.

    Jag hittar på en massa. Vi kan byta ut ordet tid till fantasi=)

    SvaraRadera
  4. Hej
    Det verkar som att vi gick upp 23-24 kg var under våra graviditeter och vi har båda blivit av med x-tra kilona, bra jobbat. Jag har även en liten fråga angående huden, jag försöker äta en avokado om dagen då den tillför e-vitamin men det där skrynklet ovanför naveln går inte bort. Hur har du gjort för att förbättra din hud?

    SvaraRadera
  5. hej! fin blogg , men jag undrar om du tränar eller tränade för att bli smalare ?eller äter du något specellt för att gå ner i vikt? snälla svara!!! :) tack

    SvaraRadera