fredag 18 januari 2013

Hos kissdoktorn



Haha, nu blev ni nyfikna va? Igår var jag på sjukhuset för att se över kissblåsan. Jag kissar ofta och detta har att göra med förlossningen. Detta blir ett problem för mig speciellt på kvällarna när jag ska sova. Att jag måste springa upp hela tiden för att jag känner mig så otroligt kissnödig. Sen somnar jag, men vaknar av att jag bara MÅSTE gå upp och kissa. Tyckte även det var jobbigt när jag satt och pluggade teori på körskolan. Att jag sprang på toa hela tiden. De runt om mig gick inte en enda gång.

 


Jag fick förklarat för mig att jag varit med om ett stort trauma i och med förlossningen. Kissblåsan har påverkats. Fick medicin utskriven som ska lugna blåsan. Tas vid behov, max 3/dag. Vi börjar här och ser om det fungerar.


Kommer få en tid hemskickad till en specialistläkare som skall undersöka själva förlossningsskadan. ÄNTLIGEN! Vill ha svar på så många frågor. Vill bli diagnostiserad, så jag vet hur framtiden kommer kännas där nere. Ser verkligen fram emot besöket som blir i februari eller mars.

8 kommentarer:

  1. Oj det där låter jobbigt för dig, jag själv har ju en kronisk tarm sjukdom som går i skov vilket innebär att jag med måste gå på toa ofta fast då inte för att kissa. Men det är skit jobbigt när man är borta någonstans och typ alla omkring än kan klara sig från att typ gå på toa på hela tiden, medans en annan får typ springa massor, man känner sig lite dum. Men jag hoppas verkligen att det blir bra för dig nu med tabletterna, sen hoppas jag att det blir bra med skadorna efter din förlossning också. Ha en bra fredag och helg
    kram Linda

    SvaraRadera
  2. Vad är det för en förlossningskada? Nu blir jag rädd att föda barn :O hoppas du mår bättre i alla fall!

    SvaraRadera
  3. Ne usch fy! Stackars dig säger jag bara, vilken grej du skulle åka på med förlossningen :/ att det kunde bli så här???:/

    SvaraRadera
  4. Jag har använt Hab it dvd för förstarkning av bäckenbottenmusklerna. Det har hjälpt mycket med mina problem efter förlossningen. Kvinnor med urininkontinens tyckte det hjälpte dem med.

    SvaraRadera
  5. Det är inte knipförmågan uran själva blåsan.

    SvaraRadera
  6. Vad är det för förlossningskador du har fått :/?

    SvaraRadera
  7. Stackars dig! Vad stark du är! Lycka till med allt o hoppas du får den hjälp du vill ha! Stor kram!

    SvaraRadera
  8. Jag hade själv en jobbig "förlossning" då det blev ett akut kejsarsnitt. Alltså inte alls vad jag planerat. Ibland känns det som du skriver väldigt ofta KRING dina skador, men inte OM dom. Jag vet själv att man kan ha ett behov av att prata om det men varför skriver du inte helhjärtat OM det? Jag förstår att det är privat och känsligt. Vet att du skrev lite om det då i samband med dokumentären på tv. Det finns säkert andra som kan ge dig stöd och tips. Och det kan vara bra att skriva av sig ibland. Jag menar absolut inget illa i det jag skriver om det hade kunnat uppfattas så.
    Hoppas att allt är okej iallfall :D

    SvaraRadera