tisdag 1 januari 2013

NyårsBingo

Det var riktigt kul att spela Bingolotto igår på nyårsafton. Har inte spelat Bingo sen jag var liten.

När jag kom hem från middagen så bytte jag om till mjukisar och joinade Gabbe i soffan. Vi vann faktiskt två st Sverigelotter som vi skall hämta ut från någon butik i veckan. Jag vill absolut spela Bingo fler gånger.


Innan 12-slaget ville Gabriel gå ut, så vi bytte om och tog en promenad till en närliggande bro. Uppe på bron såg man alla fyrverkerier bra. Antonio hade hörselkåpor på sig. Han satt i vagnen och tittade förundrat på alla färger.

 

Idag har vi ätit kvällsmat hos Elmos föräldrar. Elmo och Antonio åkte BobbyCar med släp. Sen har jag rensat som en tok här hemma för att få plats med nya symaskinen. Rensat i garderoberna och flyttat om så det blev lite plats till maskinen och tillbehören, samt tygerna. Sprungit ner till förrådet och dumpat grejer där. Jag mår som bäst när det är ordning och reda i lådor och skåp så man lätt kan komma åt det man vill ha.

4 kommentarer:

  1. Ja det är mysigt att spela Bingolotto :))

    SvaraRadera
  2. Mysigt :) vill bara lägga in en kommentar och tala om att du är en förebild för mig:) Bor i grannstaden, köping men pluggar i västerås så är där rätt ofta :) Tycker din blogg är otroligt inspirerande och ser massor av likheter i dig som påminner om mig själv :) Tack för en bra blogg (den bästa!) enligt mig :D Kram

    SvaraRadera
  3. Cass: Tusen tack. Kan du inte berätta om vad du inspireras av samt våra likheter? Är jättenyfiken. Inspireras du tex av min vardag, av mitt pyssel, av mina tankar och åsikter?
    Kramar och tack för den fina kommentaren=)

    SvaraRadera
  4. Absolut kan jag göra det :) Har haft full upp med en examination så har gett mig själv internet förbjud, så jag inte ska läsa bloggar istället för skriva tenta :P Jag inspireras av just de du skriver, pyssel, tankar, din vardag, inredning (älskar Antonios rum, såå fint!). Jag läser till förskollärare så därför har jag tyckt de varit väldigt kul att följa din graviditet och nu allt som har men Antonio att göra. Barn är mitt stora intresse och de jag kommer jobba med i framtiden och du skriver ju mycket om Antionio, vilket jag tycker är jättekul:) Likheterna är nog att vi har samma intressen. (Nu tyder jag dina intressen utifrån bloggen, så kan såklart vara ute och vimsa). Jag älskar också pyssel, inredning, kläder, make up, hår och sånt som du skriver om i din blogg. Därför jag älskar att gå in här, få massor av egen inspiration och så :) Hoppas du är nöjd med svaret, annars utvecklar jag gärna:) kram

    SvaraRadera