onsdag 16 januari 2013

Fel på mina köp till Antonio


Idag har jag varit på stan med Antonio, mamma och syster. Var länge sedan jag var på stan med Antonio. Ibland vill han inte sitta kvar i vagnen och med all slask vill jag inte sätta ner han på stan när han inte kunnat gå i skor. Så det har varit skönt att vi har varit på ställen då jag har bilen med mig för blir det gnäll, trötthet, magont, vad som, så kan vi åka hem snabbt.

Hur som helst, jag skulle byta en julklapp Antonio fick i julas. Jag la till pengar och köpte en servis som jag velat ha länge. Vet inte om det är just den jag kikat på men den är väldigt lik i alla fall. Sen köpte jag en tekanna som jag såg hos en väninna förut och bara kännde att: EN SÅN VILL JAG HA! Nu är Zetterlunds svindyrt men nu stod jag där med dessa två saker jag suktat efter framför mig så jag slog till.
Kommer hem, ska ta bilder, ser då på förpackningen med tekannan att den är tejpadd runt om. Kika på bilden så ser ni. Tänkte att någon inte varit nöjd, öppnat och fått lämna tillbaka. Så jag öppnar förpackningen och då är det en stor buckla på baksidan. Ska ringa Zetterlunds imorgon och säga att jag inte är nöjd med köpet.

Fina servisen då?  Knoppen på kannan satt helt löst så den gick att plocka bort. Den ska vara fastbultat eller nåt, men den var helt lös. Blir så less att det var fel på båda sakerna.  Så himla dyrt var det också. Hoppas på bra service imorgon när jag ringer. Jobbiga är att jag måste ner på stan igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar