onsdag 13 augusti 2008

Söndagsutflykt

Förra veckan besökte vi ju Kolmården. Till min stora besvikelse fanns där inga flamingos! Jag var ledsen och bad Gabriel om att vi kunde väl prova Parken Zoo i Eskilstuna istället.



Bild från förra året när jag besökte Parken Zoo. (Jag har tagit den)
.
.
Nu på Söndag åker vi. Det blir jag, Gabriel, mamma och syster. Denna gång skall jag se till att min kamera inte krånglar.
Min mamma är glad för just på söndag uppträder Brolle Jr och han är ju bra. Han var duktig i körslaget=) Och på Allsång På Skansen.
.
.

8 kommentarer:

  1. ja mamma säger till och med att hon älskar honom .hmm. haha .men hoppas vi får kul :D puss puss!

    SvaraRadera
  2. Kul och kul. Trevligt mera.
    men jag kan förstå att hon tycker om Brolle. han är så skötsam. Vissa blir oartiga när dom blir kända men inte Brolle inte=)

    SvaraRadera
  3. Hhahah...vad gullig Gabriel är då som tar dig till Parken Zoo så du får se dina Flamingos :) Ä det den rosa färgen som gör att du gillar dem så mycket? hoppas allt är bra annars :) och att ni får det supertrevligt! puss!

    SvaraRadera
  4. Första veckan på min semester tvingade jag Emil att åka med mig till Parken Zoo och jag har jättefina bilder på flamingos. Jag kunde knappt slita mig, dom är nästan som sagofåglar :)

    SvaraRadera
  5. Jag var på kolmården förra året, och jag vill bestämt minnas att jag såg flamingos....

    SvaraRadera
  6. Dom var med på kartan!! Dom skulle stå på en ö i samma inhängnad som flodhästarna och andra djur. Men ön stod tom. Dom var inte där! Därför blev jag så ledsen.

    SvaraRadera
  7. Kom att tänka på att på lindex finns det söta mintgröna hipsters med 2 rosa flamingos på!! Kanske du kan köpa, dom är rätt söta.

    SvaraRadera
  8. Jag köpte på Åhlens förut svarta typ hipsters med massa rosa flamingo på. men om jag är på stan snart så skall jag asbolut kolla ditt tips! Tycker dom är sååå fina att titta på. Kitsch!

    SvaraRadera