onsdag 13 augusti 2008

Jag trodde ni fattade humor!

Jag trodde ni skulle förstå att inlägget med åkern var ett skämt. Jag överdrev jättemycket. Var det bara Ferdik som forstod? Bara?


Suck!

Våran bil står på parkeringen och inte i Irsta. Jag trodde verkligen att ni skulle fatta. MEN med tanke på vissas låga humorgräns skall jag ta det lugnare i framtiden så att ni förstår skämt och allvar. Jag lovar.


Till anonym som skrev att du hade bekanta som kände mig... Våga ge ut namn så vet jag vilka som snackar skit bakom ryggen. Skulle vara snällt.

Men om det hade varit sant. Hur kan du anonym sitta och skriva att jag får skärpa mig och att jag måste vara rädd om Gabriel. Att man inte gör som jag (inte) gjorde. Han kanske hade gjort nåt jättehemsk, asså jätte jättehemsk, och då har jag väl all rätt i världen att reagera hur jag vill? Eller?
.
.
.

17 kommentarer:

  1. Lilla vän, det där med humor... Hur fick du det där till humor med din blogg? På vilket sätt framgick det? Det enda jag läste var att du kastat iväg nyckeln. Det fanns inte en antydan till att det kunde finnas humor i det. Och det här med dom som pratar skit... Känn efter lite så kommer du nog komma på vilka det är. Inte så svårt, om man har lite koll på människor. Och angående jättejättehemska: om han är nu så hemsk, varför stannar du kvar hos honom? Och dessutom så är det nog du som behandlat honom som en trasdocka från allra första början. Karma, baby =)

    SvaraRadera
  2. Mä är detta en avundsjukblog eller??? Jan fatta aty de va skov aven de att om hemsk/knäpp sak den där anonym

    SvaraRadera
  3. Han är inte hemsk! Jag skrev "tänk om". Du vet OM. I fantasin.mOchj ag orkar inte ens skriva mera. Det här är töntigt. Bara för att du inte fattade. Om du läsa bloggen ett tag hade du nog fattat. Åtminstonte blivit misstänksam. Står längst ner i i nlägget.. Sant?

    Fick inte det dig att tänka efter.

    Och angående jättejättehemska:Hur fan ska jag kunna veta det!

    Antar att du känner både mig och gabriel efetrsom du verkar veta så mycket om vårat privatliv.. Eller hittar du på? Inget är sant så släpp det där nu.

    SvaraRadera
  4. PS. Det äcklar mig att du skriver "Lilla vän". Så 14:is!! Jag är INTE din vän! Du är sjukt dryg. Synd att du är ononym bara=(

    SvaraRadera
  5. Bry dig inte det är bara en psykopat/3 som gillar dig skarpt

    SvaraRadera
  6. Hej Marlene! Kusin här. Jag tycker din blogg är jätte rolig att läsa speciellt när det blir massa intriger som nu. :P Anonym har ju tydligt visat på vilken nivå den är på mognadsskalan. Om den inte gillar dig, varför läsa bloggen? Och varför kommentera? Nej, du får ta det som en komplimang, någon är tydligen bevisat väldigt avundsjuk. Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Det enda lilla missy marlene vill är ju att folk ska vara avundsjuka!!På vad om man får undra?? Tror du att du och ditt lilla sk liv är så speciellt?? Give me a break!! Vem är det som är fjortis lilla vän, hahaha!!! det vet vi nog alla =D ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  8. Till söta Erika.
    Intrigerna lockar dig hit asså? Haha. Försöker mest dela med mig av allt. Ibland gör jag någons jobbiga dag på jobbet lite lättare och sånt känns bra. Intrigerna har jag fått i hela livet. Alltid nån som är elak för att jag varit söt. Det är svartsjuka och ilska från mest tjejer. varför?


    va roligt att du var här i somras (för nu är den fan över) och hälsade på... hahahaha. Jätteroligt;)
    KRAM

    SvaraRadera
  9. MIn blogg handlar om mig. om det inte passar så varför läser du?

    "Det enda lilla missy marlene vill är ju att folk ska vara avundsjuka!!På vad om man får undra?? Tror du att du och ditt lilla sk liv är så speciellt??" Scrolla ner för fan. Ser du något jag skryter med. Idag åt vi lyxmiddag på båten? idag shoppade jag det här och det här? Shoppade mera, varje dag, äger miljoner? Jag skryter inte om något som skulle göra er avundsjuka. Jag har scrolat ner massa på bloggen men hittar inget av det du påstår. Det är vardag, tips och massa annat. Mina foton jag tar.

    Och ja, mitt liv är speciellt. Mångas liv är specielt. Om man inte har ett speciellt liv så kan det vara svårt att småprata/mingla om sig själv. tycker många av mina läsare har intressanta och roliga liv.

    Var det något mer? Som vad du heter? Lätt att sitta hemma och skriva dumma saker. Kom gärna fram nästa gång du ser mig på stan eller på krogen och säg det till mig...Om du vågar! fattar licksom inte varför du hackar? har du inget roligare att göra?

    SvaraRadera
  10. Missy Marlene var ju väldig sött sagt. Jag sa ju att anonym är psykopat

    SvaraRadera
  11. Hmm, vågar, ja det gör jag!! men lilla Missy är nog rätt bra på att ställa till med scener och jag har lite mer självrespekt än så, haha!! Har hört lite =D Skulle inte falla mig in att komma fram och prata m dig, waste of my fucking time, haha!!!

    SvaraRadera
  12. Jag tycker att du är så vacker på alla bilder Marlene.

    SvaraRadera
  13. Vilken tur du har Marlene att psykopaten har "självrespekt"
    Men prata skit på nätet har anonym inte själrepekt nog till (Hm Hm)
    Mycket hat där. Har du något som psykopaten vill ha????

    SvaraRadera
  14. Asså bra sgat. Här på bloggen går det bra. Så dum bortförklaring! Kom fram och säg vad du tycker itsället. Du vågar ju inte.

    Scener, absolut. Dramaqueen kanske? Testa och se efter....

    SvaraRadera
  15. Till Joma.
    Ditt namn var blått så jag trodde du hade en egen blogg. Skulle gå där och svara men det fanns inget att gå in på.

    Så jag sägger jättemycket tack här istället.

    KRAM

    SvaraRadera
  16. Kanske ska till parken och lyssna på Brolle. Beror på vädret. Ha det bra.

    SvaraRadera
  17. "waste of my fucking time"? men du har tid att sitta och skicka "hatbloggkommentarer" på internet?! haha men det är inte bortkastad tid? jag ser dina prioriteringar.. haha om det är någon som ställer till med scener så är det väl du! ha!

    SvaraRadera