tisdag 12 augusti 2008

Skall man ut och festa nu eller? Tråk-Marlene var namnet!


Hittade en tamafest nu på lördag. Men det står ej om man skall klä ut sig. Sist mailade jag och frågade men fick inget svar (dålig service) så vi sket i att gå då.


Jag har en hylla i garderoben i hallen, med en massa utklädningskläder och tillbehör.



Har en massa 80-tals prylar.
.
Någon från Västerås som mins MIN 80talsfest jag hade förut? Får leta fram en bild i veckan=) Var jättefin!
.
.
Så får se om jag går på lördag då. Om alla jobbar går jag med Gabriel (som aldrig klär ut sig), (förutom en gång)... Min studio54-fest.

_BILD BORTTAGEN_
.
.
Hur som helst... Går vi ut så kommer ingen i gänget klä ut sig, men jag gör det nog ändå.
Älskar att klä ut mig på temafester. Om ni vill kan jag ha ett klä-ut-mig-maraton-bilder här på bloggen. Gått på/ anordnat själv, ett antal temafster.
.
.
.

5 kommentarer:

  1. Du lär ju ta bort den där bilden, vissa gillar inte när du har bild på dom. respektera det!

    SvaraRadera
  2. Absolut, men här håller vi en trevligare ton. Tänkte mest på Gabriel och glittret. Synd=( Ingen har klagat förut men vill man inte så tar jag bort.

    SvaraRadera
  3. Respekt heter det ju men man lär ju tala om vem man är som inte vill va me på bild/Vissa?????????Gissa/en som va me på bilden kanske/

    SvaraRadera
  4. Det stor på dom. Behöver ju ej vara personene på bilden som skrivit det (vilket verkar konstiigt) Som sagt har det inte blivit tjafs förut men vill ingen vara med så hör av er på ett vuxet sätt så tar jag bort det. Precis som en vanlig vimmelbild.

    Jag skriver ju inget elakt...än så länge..;)

    SvaraRadera
  5. Synd att jag inte var 18 Marlene blir så hjävla sugen på att också klä ut mig ! men men 2 år till sen kan vi vara 2 om saken :D alla andra värkar så tråkiga ! :D hah de var bara du och jag i bulgarien som ville ha hola hola halsband . de märks att vi gillart ;)

    SvaraRadera