måndag 18 augusti 2008

11 September...

är en bra dag, tänkte jag börja detta inlägg. Så börjar man inte ett inlägg kom jag på. Det var ingen bra dag, men i år är det en bra dag för mig. Den 11 September sätter "Tandregleringen Kronan" in min tandställning!!!!!!!!! Spännande va!

Varsågoda att skriva GRATTIS i kommentarsfältet nu.

Till alla tjejer som brukar skriva elaka saker pga svartsjuka. "In Your Face"! (om ett och ett halvt år). Fattar ni hur jag kommer se ut! Jag kommer kunna le!
.
.
.

25 kommentarer:

  1. Kul att det känns så bra.
    Ska du ha räls i över o underkäke?
    Ska du den vanliga rälsen eller den med ljusa fästen?
    Jag ska också få räls i höst,

    SvaraRadera
  2. Till Rebecca: Tack
    Till Peter: tack

    Til Anonym:
    Vanliga fästen eller ljusa? Det vet jag inte... Aldrig hört talas om det. Bara att man kan välja färg på några snoddar. nej, det blir inte rosa fast många kunde tro det. Haha.

    Jag tror jag skall börja med överkäken och mot slutet sätta in i underkäken (behövs ej lika länge) så tar man ut dom samtidigt.

    I höst. Det är ju år dit! Får du din gratis? har du stått i kö? Ser du fram emot det? hur gammal är du?
    Kram

    SvaraRadera
  3. In your face? Varför är du så självgod och tror att du är snyggast på planeten?? Se dig omkring, det finns många tjejer som är snyggare än vad du är! Kom ner på jorden, du är ju pinsam....

    SvaraRadera
  4. Skrev jag att jag var det? Vart stod det? Att jag kommer bli så fin för att jag kommer kunna le. Åhh, klarar du inte av andras lycka.
    Det var till sånna som dig jag skrev det. Kom ner på jorden och förstå att det finns många vackra tjejer/kvinnor. Pulver! Läs vad jag skriver innan du hoppar på mig. Eller läs en annan blogg.

    SvaraRadera
  5. Jag är 22 år och har sått i kö..nu ska jag gå privat. Jag ska ha i både uppe & neri och ska ha vanliga fästen..ska ha den i 2 år

    SvaraRadera
  6. Vart bor du då? För här i Västerås fanns det inga privattandläkare. Men jag fick ju tips om den i Sundbyberg. Dom har hittills varit så duktiga.

    2år? jag tror jag skulle ha min i ett och ett halvt.

    Får du din gratis eller är det kosmetiskt att du vill ha själv? jag har ju det och får betala allt själv! Phu, inte roligt.

    Ser du fram emot det då? jag tycker det skll bli roligt. Längtar. Längtar mest efter resultatet så klart=)

    SvaraRadera
  7. Jag har själv valt att skaffa. Jag bor i Dalarna finns privat i Falun. Jag får betala allt själv.
    Jo jag vill ha det. Det enda är att ingen annan i min ålder har tandställning.

    SvaraRadera
  8. Men nu har jag snart. Då är det ju fler. Är också 22 år.

    Jag får bara positiva kommentarer från mina vänner och hur dom reagerar. kan bero på att jag berättar det på ett posetivt sätt.
    Var glad över det och säg att du längtar så skall du se att ingen vågar förstöra och säga något dumt. Det är ju fler i 20-årsålder osm hört av sig här på bloggen om att dom har elelr vill ha tandställning. jag förstår bara inte varfr det ibland är lite tabu att ha räls i munnen. Jag känner inte minsta ånger. Hoppas du får/har en positiv inställning till det hela.
    Kram
    Ps. Betala själv, ja du, det är väl bara att börja snåla på allt så man har råd...

    SvaraRadera
  9. Vad får du betala?
    Du kan maila på asasve1@hotmail.com
    Så kan vi prata där..

    SvaraRadera
  10. Rätt mail kommer här
    asasve19@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Har redan mailt. Undra vem som får mitt mail?hahahaha mailar till rätt nu då.

    SvaraRadera
  12. Ta mig inte för korkad, men nog fan tror du att du är snyggast på jorden även om du inte skriver just dom orden. Stackars lilla flicka, du kommer inte att ha det lätt när du inte ens har fatta IT!! Jag är lycklig för många människor, men inte såna som tror att det är mer än någon annan...Männsikor som du!! Visst måste jag erkänna att du är snäll här på kommentarerna och försöker peppa andra som är rädda för tandställning. Kanske börjar det arta sig för dig också. Om man är go mot andra så får man det tillbaka... Även om man ser bra ut så behöver man inte hela tiden tjata om hur bra man ser ut, så som du gör! Tänk på det.

    SvaraRadera
  13. har du tänk på att jag kanske inte alls tycker det. Att jag ibland är glad över att jag ser bra ut just idag. jag är som vilken annan som helt. Jag är avis på många många tjejer, som vem som helst. men jag kan säga öppet att jag är avundsjuk. Förstår ej varför du tror det. jag tycker att jag ser bra utm absolut, får höra att jag är finast i världen varje dag av min stora kärlek, men jag tror inte att jag är snyggast på jorden. Fråga mamma, gabriel, om att jag vägrar gå hit och dit för jag tycker ja gser för jävlig ut. Jag sminkar mig inte varje dag, skäms inte för att se sunkig ut mm. Kan ta upp massa, så sluta säg vad jag tror. jag vet väl bäst själv just i detta sammanhang vad jag tror om mig själv. Jag är någon som skulle kunna behöva lite bättre självförtroende. se där! Det viste du inte. men om du skulle ha följt bloggen en längre tid så skulle du vetat det.

    SvaraRadera
  14. Please Marlene! Sluta försvara dig mot typ ovanstående kommentarer. Det är så lågt o så obildat skrivet så lägg ner. (Om det nu inte är för att få mer läsare !!!!!!)/Love ma
    Det enklaste sättet att må bra är att uttrycka ett vänligt ord till en annan människa. Och det är inte så svårt!

    SvaraRadera
  15. Please Marlene! Sluta försvara dig mot typ ovanstående kommentarer. Det är så lågt o så obildat skrivet så lägg ner. (Om det nu inte är för att få mer läsare !!!!!!)/Love ma
    Det enklaste sättet att må bra är att uttrycka ett vänligt ord till en annan människa. Och det är inte så svårt!

    SvaraRadera
  16. Åh, nu fick jag dåligt samvete =(. Jag har verkligen misstolkat dig, kanske för att du eventuellt skriver på ett sätt som får en att tro att du tror att du är störst bäst och vackrast! För så skriver du. Jag tycker inte att du ska klanka ner på dig själv och vägra att gå ut vissa dagar. Kom ihåg att det som räknas at the end of the day är din personlighet, inte hur du ser ut. Du har en pojkväns som bryr sig och finns där för dig, lyssna på vad han säger till dig när han säger fina saker. Jag har många vänner för att jag verligen lyssnar/bryr mig/mig kan de lita på. Och ja, jag ser bra ut, får hela tiden höra det, men jag lägger inte så mycket vikt på det, blir mest lycklig när någon säger vilken härlig personlighet jag har!! Det är värt mer än nåt annat för mig. Hoppas du känner likadant. Tjejen, om du behöver lite hjälp med att boosta din självkänsla så hjälper jag gärna till! Jag är riktigt bra på det, tycker även mina vänner=). En bra person med skön personlighet, som är ödmjuk inför livet och andra människor kommer oftast längre än dom flesta och är lyckligare än de flesta!! Att se bra ut är bara en bonus i livet... Kram (oj vad långt inlägg)

    SvaraRadera
  17. till anonym :om dina vänner tycker att du är så bra på att ta upp andras självkännsla så ska du veta en till sak du är så himmla bra på : att hacka på andra människor .dock en dålig egenskap !

    SvaraRadera
  18. Till ... (ganska roligt=...)
    Tack=)
    KRAM!

    SvaraRadera
  19. När folk beter sig förjävligt, tro mig, jag är den första att påpeka det! och ja, jag tar i som fan och sätter folk på plats!! Alltså gillar jag den egenskapen jag har, faktist en bra egenskap att ha! Jag vet att jag hackar riktigt bra, men bara på folk som förtjänar det!! Nåt mer? Tänkte väl!

    SvaraRadera
  20. Nu förstod inte jag om det var anonym eller ... som skrev det där. vem av ovanstående kommentar som fortsatte. Får inte till det. Är det mot anonym eller mot mig?

    SvaraRadera
  21. Det är anonym vs anonym nu. Inte mot dig Marlene=). Ville bara förklara att jag inte är elak mot människor som inte förtjänar att få sig en släng av mig och mina kommentarer. Ville också förklara att den egenskapen ser jag som bra!! ha det bäst på gymmet nu =)

    SvaraRadera
  22. Tror du! jag går dit också. Idag var jag på Powerbox. Helt sjukt jobbigt! haha

    SvaraRadera
  23. Du är duktig tjejen =). Jag brukar då och då befinna mig på boxpass, föredrar att träna med tränaren, för då är det fullt ös och jag kan slå på rejält och få ut skitmycket av träningen!! Dom peppar bäst också!! Keep up the good work!! Ha en bra dag!! Har nog blivit snällare nu antar jag... =)

    SvaraRadera