måndag 4 augusti 2008

Objuden gäst.

Igår kväll var vi på bio. När vi kom hem sent på kvällen så ropade Gabriel på mig i från vardagsrummet. Det hade flygit in en nattfjäril genom det öppna fönstret. (Vi har jämt öppet eftersom det är så satans varmt).

Jag tog fram ett sånt där rackert som det kommer elstötar ifrån och slog till fjärilen med. Den föll ihop och vi gick fram för att titta på den. Då fick den fart och flög rakt emot oss. Jag fick panik.

Sen kryper den jävel in mellan diskbänken och kylen. Vi satt och väntade ut den i 10 minuter tills den kröp upp på diskbänken. Då hämtade jag en plastmugg och Gabriel fångade den. Sen tog vi rackeret under (av) och gick ut på loftgången och släppte honom fri.


.
.
.
Ett annat djur som flygit in i mig denna sommar är den här. Skulle ta kort på den då den flög rakt in i min axel och ramlade ner på marken. Jag skrek högt och alla tittade och samlades runt mig och den där saken för att se vad som hänt. Då kunde jag lugnt ta den här otroligt fina bilden:
.
.
.
.

3 kommentarer:

  1. Blääääää, hatar kryp!

    SvaraRadera
  2. Usch sådana där små läskiga kryp fick vi alltid i husvagnen innan den skotades. Dom dom kom alltid tillbaks hur vi än gjorde!

    SvaraRadera
  3. Skal ldet stå skottades, eller skrotades. är två helt olika saker. Men antar att det skall stå skrotades.
    Antaglign var dte väl något bo. man kan få sånna fjärilar fats mindre. Vi hade i vårat kök för många r sen. Vi fattade ej vad dom kom i från. SEn hittade vi. Jag har haft ett marsvin som dött och då glömt kvar maten i flera nåt eller några år i skafferiet. Där i marsvinsmaten la dom ägg och mös.

    Dumma mig!

    SvaraRadera