lördag 2 augusti 2008

Det var på landet.

Jag och min käre Gabriel åkte ut på landet igår för att hälsa på min pappa. Pappa har en sommarstuga/ garage för bilar i Kölsta som han har byggt upp själv. Han har murat och byggt hela skiten. Nu är det så fint där inne ( i vänstra delen) så man kan bo där.
.
Mycket av material och indreding har han fått tag på helt gratis. Se badrummet längre ner..


Stugan i Kölsta.


Pappa var HIPP med kepan bak-och-fram. Han visade oss gamla bilavrak som står där. Mest skalen av dom. Kanske att han i framtiden bygger något av dom.




Badrummets alla kakelplattor har han fått gratis. Samlat på sig och sedan satt ihop dom fint. Gabriel och jag blev stormförtjusta. Inte för att man vill ha det i sin lägenhet men i en sommarstuga är det ju hur roligt som helst.

Kakelplattan som är brun med en vit blomma på kommer ifrån mamma och pappas kök när jag var liten. Kände igen den direkt=)



Vardagsrummet går i rosa väggar.Fönstret ni ser till höger i bilden är fönster in till ett annat rum. Där inne kan man sova.


Blev helt kär i pappas tavlor han hade på väggen. Gamla motiv i mörkbruna ramar. Jag kanske också skall fixa sånna.


Pappa visar värsting-motor för Gabriel. Många hästar kan jag säga.

.
.
.

2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har det!

    SvaraRadera
  2. Pappas stuga=) Jag kommer åka snålskjuts på den stugan och låna den om det blir så att Gabriel och jag får barn i framtiden.

    Sommarstuga= check=)

    SvaraRadera