lördag 9 augusti 2008

Flickan med det fina håret.


Bilden är tagen från plutos hemsida. Tjejen längst till höger har så himla fin hårfärg. Hennes hår är underbart. Jag är avundsjuk denna morgon. Undra om hon gjort det hos frisör eller hemma? Kanske något jag vill ha till hösten. Jättefint i alla fall.
.
.

12 kommentarer:

  1. jag som tagit bilden! hahaa

    Angående tapeten, så är den tagen mot en målad vägg. sen lägger jag dit en tapet mönstrad bild och sänker färgerna och opaciteten i bilden så bilden blir unik! en del av mig så att säga.

    SvaraRadera
  2. Hola Marlene, ditt hår är ju minst lika fin! Kanske önskar hon att ha sånt hår som du har... ;)

    Som jag förstått får man önska att du skriver dina tankar om speciella önskemål. Skulle du kunna skriva dina tankar om den pågående konflikten i Georgien? Vad du tror bakgrunden och orsakerna är, hur du tror att konflikten kommer att utväcklas, vilken effekt kommer det här kriget att ha på oss/världsekonomin/världspolitiken och om du tror att EU eller USA kommer att hjälpa Georgien eller ej. Det skulle vara hur trevligt som helst att kunna få läsa dina tankar om detta!

    kyss

    SvaraRadera
  3. Självklart tycker jag att krig är dåligt. Och bakrunderna kan vara så små saker att folk knappt vet vad dom krigar om.Eller så dumma att jag ej kan förstå att det blir krig. hur som helt är detta en nöjes-blogg så kom gärna med andra frågor.
    På bloggtoppen.se kan du hitta en blogg som kankse tar upp detta ämne. Lycka till M.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hur ska man kunna kommentera här och få fram att du har väldigt fint hår själv å inte behöver alls vara avundsjuk utan att låta gay? ;-)

    SvaraRadera
  5. Grattis Kena. Det gick hur bra som helst ju;)I lördags var det fest på min loftgång. Och just i lördgas blev mitt hår fint. när det inte är meningen utan man bara slänger upp håret och så blir det värsta frisyren. Tyvärr togs endast en bild och den vill jag ej lägga ut.

    men jag kan vara nöjd men ändå avundsjuk. Skrev att jag kanske vill ha så till hösten. Nu på sommaren (hösten) är det fint med lite ljusare hår.

    SvaraRadera
  6. Georgien har olja !!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Det är inte bakrunden till detta hemska krig vad jag har läst. Utan att Ryssland vill ha bort Georgiens president. kan han inte bara avgå och rädda liv. Att det kommer en ny president. nej, så enkelt är det inte. Men snart kommer Georgien bara vara en spökstad. Ryssland är så otroligt mycket större och har fler soldater, fler stridsvagnar och flera plan. Det går inte ens att jämföra. Och det är hemskt att så många civila drabbas, dör, skadas.

    men det där med oljan måste jag ha missat...

    SvaraRadera
  8. oj ser mitt hår på bilden :) tack så mycket. men kan sticka in med att det är ett enda trassel mitt hår haha. & jag har gjort det hos frisör.

    SvaraRadera
  9. Det är jättefint.

    Coolt tycker jag att jag lägger ut en bild på bloggen på en okänd tjej och så hittar hon till min blogg. Måste fråga om du läser den då och då, eller om någon om dina vänner sa att du var med?

    Trassel blir det lätt när det är torrt. har förskt det mesta men det trasslar lätt ändå. Glöm ej att toppa då och då!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Haha ja håller med, har tittat in lite då och då men den här gången var det en vän till mig som sa. Ja allt ligger hos min egen slöhet haha! tänkte bara fråga om tandställningen, får man fråga vad kalaset gick på? jag vill också!

    SvaraRadera
  11. Ja, jag kan skriva hur du skall gå til väga och priser mm. men skriv din mail här i rutan så skickar jag lite info om hur jag gjorde och vad det kommer kosta. Låter det bra?
    Kram

    PS. Tänk om det blir trend i V-ås att alla ska ha tandställning nu? haha

    SvaraRadera
  12. haha ja eller hur, de skulle de fint ut ;) rrydert@hotmail.com
    kram

    SvaraRadera