söndag 17 augusti 2008

80-talsfesten.

Efter Parken Zoo var det hem och byta om för att sedan åka på förfest. Senare blev det 80-talsfest på Pluto. Gabriel och jag hade en väldigt trevlig kväll förutom en liten grej. En liten. Jag hamnade på krigsstigen och hotade en tjej med en käftsmäll. Fattar ej varför jag hotade henne... Borde smällt till henne när jag hade chansen...


Min outfit för kvällen. Jag lånade en krustång från 80talet av mamma för den nyare var sönder.
Krusat hår och toffs på sidan. Så klockren.


Micke och hans tjej. Micke gapar på alla vimmelbilder. Har haft samma min på typ över 100 st. För er som bor i Västerås fanns en artikel i tidningen EGO att läsa om honom.




Rickard utklädd till Björn Borg.


Malin var klädd i alla tänkbara neonfärger och det skrek 80tals-Disco om henne.


Max och jag.


För mer bilder: KLICKA HÄR!

8 kommentarer:

  1. Kanske vågade du inte helt enkelt!? Annars hade du väl gjort det?

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte om jag skall vara ärlig. Blir jag arg blir jag arg och ibland kan det svartna för ögonen. Då gör man dumma saker.fast om jag hade gjort det hade det i mina ögon inte varit något dumt utan bara en liten del av den tjejen förtjänar.
    MOhahahha.

    SvaraRadera
  3. schysst outfit! =) Älskar när västerås släpper lite och klär ut sig, jag vill alltid göra det men alla är så tråkiga! haha you go girl :)

    SvaraRadera
  4. Vad har hon gjort för korkat mot dig? Bara nyfiken =)

    SvaraRadera
  5. Till Mirelle. Jag har sen jag fyllde 18 älskat temafester och på den tiden fanns det sällan temafester i Västerås. Det var då jag började jobba på SILK som festfixare och när jag blev äldre gick jag över till pluto. Nu är jag lika ofta ute som i mina glansdagar men jag klär gärna ut mig. Det blir en kväll som inte är som alla andra.

    jag skrev förut att jag skulle leta fram en massa bilder på mig från olika temafester. Någon dag när jag har ork. Om någon har missat det är jag lita lat här hemma ibland. Skuter upp saker.

    Hitta på temafester hemma eller hos en kompis. Här är lite tematips: http://sinnenasteater.com/temafester.htm

    Kram

    SvaraRadera
  6. Det är en sak mellan..nej, inte henne och mig för det är bara hon. Hon är så dum och gör onödiga saker. i Lördags gjorde hon en dum sak åt mig, lite i smyg, så bara jag såg. Men jag såg, och hon såg att jag såg och så honlog hon lite extra. Jag blev så arg för båda jag och Gabriel (speciellt han) är trötta på henne nu. Men vem det är vad hon har gjort/gör vill jag inte gå ut med.

    Mycket annat i mitt liv berättar jag med än gärna här på bloggen.

    Ha det=)

    SvaraRadera
  7. Den dära anonyma personen råkade inte vara på 80-talsfesten ! hah

    SvaraRadera
  8. Inte den anonyma som skrev tror jag ej. men "hon" var på pluto och det var där det hända ja.... Du vet ju allt. Du ringde ju mig för fan. Haha.

    SvaraRadera