tisdag 5 augusti 2008

Kan ej hålla käften..

Då måste jag berätta om vad jag samlat på. Små ybersöta figurer ifrån "Pet Shop". Jag har några stycken och dom flesta går i rosa. Tanken var att jag skulle få tag på ett tittskåp med glasdörr men sånna finns inte. Så dom ligger i en liten låda i ett skåp. Vill sätta upp dom på väggen i en tavla. Då går man förbi och fångas och måste stanna och titta. Mer en bara en bild alltså. Men jag måste hitta någon som kan snickra. Vet ni någon? Billigt....
Säg vad ni vill men dom fångade mitt hjärta på Maxi Stormarkand.

6 kommentarer:

  1. Fan va söta! har oxå sett dom där på maxi hälla..kan ju säga att d va nära att de åkte ner i kundkorgen..men ja har så mycket småprylar, men nästa gång..hehe :)

    SvaraRadera
  2. Din pappa kanske kan svänga ihop något av virke som spolats iland vid Mälaren? Billigt.

    SvaraRadera
  3. Jag vet faktist inte vad ett tittskåp är. Jag vet bara vad ett fittskåp är. Det är ett jävla skåp som vägrar göra som man vill!

    SvaraRadera
  4. Ett tiitskåp är en liten hylla med massa fack som man kan ställa saker i. var mode på 90-talet. Många hade då tittskåp/prydnashyllor med kindeleksaker i.
    jag vill ha ett litet skåp med massa små hyllor i och med en dörr på fra,msidan med glas på och vit ram runt.

    Fittskåp? Är det en synonym till jävla skåp helvete?

    SvaraRadera
  5. jag hade en för många många år sen, fast den användes som något på nån tidningspress. Det var alltså hyllor i flera olika storlekar, och hela grejen var i samma storlek som en tidning, typ vlt. Kanske nåt sånt ställe har?

    SvaraRadera
  6. men tack Tess. Ringer VLT imorgon och berättar att jag fick tips på bloggen. Dom kommer skratta åt mig när jag säger att dom kanske har en hylla med massa små fack som kanske avnänds till något och jag vill ha en sån. hahha. Får göra ett förök. tack gumman=)

    PS. Försökte svara på din blogg men när jag sände kom "Webbsidan kan ej visas" upp. Förökte massa gånger. kankse krånglar just ikväll.

    SvaraRadera