måndag 1 september 2008

Här är filmen ni tjatat om...

Här är filmen från i lördags när det var konsert. (nedanstående inlägg) Ni som inte var där kan titta på filmen så har ni uppdaterat er och har värsta kollen.

.

.

.

9 kommentarer:

  1. den va fin den! nice video

    haha men va var d i slutet, den där mannen som skällde på ngn haha

    =)

    SvaraRadera
  2. Asså en rolig historia det:
    Det var en kvinna som trängde sig fram och puttade bort min syster för att ta hennes plats. Då lackade jag ur och skrek så jävla mycket på henne och puttade bort henne så hon ramlade in i en annan kvinna. Till slut sa fler åt henne att ställa sig bakom. SEn fattade jag att hon var aspacka. Mitt under en Ledin-låt känner jag någon hålla mig runt midjan. Det är hon jag precis skällt ut. Jag känner hur hon börjar hålla på med mitt hår och så. jag kan inte röra mig utan skrattar så jag dör. Alla runt omkring börjar också skratta och ingen fattar vad hon gör. Flera gånger så började hon hålla på med mitt hår. (Hon kanske tyckte det var lent och fint?)Sen började hennes man hon hon bråka. sa jättehemska saker till varandra (speciellt han) Då kommer vakten och ber dom gå. Dom hade haft tålamod med paret men det finns gränser. Så vakten gjorde ett bra jobb och det är det vi ser i slutet.

    Tänk att paret planerat att gå och kolla på Tomas Ledin och så slutar det med att dom är aspackade och skriker jävla kärring och gubbjävel på varnadra=( Dom kanske till och med tagit bussen hit från Hallsta eller Sura. och så blev det så där misslyckat.

    SvaraRadera
  3. Hahaha, men herregud. Vilka männsikor.
    Bra att ni inte kom till skada iaf (förutom att det kanske inte var den trevligaste upplevelsen för dig att kvinnan fippla med ditt hår)

    verkar hur som haver ha vart en riktit nice konsert! :)

    SvaraRadera
  4. Vad bra att det stod i slutet vilken tid dom spelade. Jag har funderat mycket på det.

    SvaraRadera
  5. Hahaha ja varför skrev du de Marlene ?

    SvaraRadera
  6. Till Ferdik och Becci:
    Det är en film för alla som inte var där. med tiderna får man en uppfattning om hur lång konserten var, och hur länge varje artist spelade.

    Fär övrigt..vad skulle det annars stå i eftertexten? Daaaa!

    PS: (Ferdik och Becci, höhöhöh)

    SvaraRadera
  7. Hur omogen får man vara att börja knuffas och skrika på folk??? Vett och etikett Marlene!!!

    SvaraRadera
  8. Åh här kommer hatanonym igen o tycker att de e helt okey att en fyllekärring står o tafsar på Marlene o att hon skall ej få reagera på detta utan att vara omogen. Hej! väx upp o skaffa dig vett o etikett själv/

    SvaraRadera
  9. Tyckte det var helt okej då hon puttade bort min lillaystser så hon började ramla in i andra människor. ja , då puttade jag tillbaka och frågade vad hon höll på med. När hon inte brydde sig gav jag henne en rejäl utskällning.

    Att försvara någon nära, och våga, det är vuxet enligt mig.

    I den situationen var det helt oki. Hon blev utslängd sen vilket du kanske inte läste. måste ju betyda att hon störde fel.

    men du anonym. I dina ögon kommer jag nog aldrig växa upp och tur det. jag trivs som jag är JUST NU!

    SvaraRadera