tisdag 23 september 2008

Provkört ny bil

I helgen provkörde vi en ny bil samt kollade på två andra.


Den här provkörde vi. Den var så tyst så jag trodde vi fick motorstopp vid alla rölysen. Den var väldigt skön att sitta i och den fanns med automatväxel.
.
Gabriel kan få tro att det blir en ny bil...vilket det inte blir. Men kanske om några år. Finns inte en chans att det blir nu. Jag kan inte trolla med knäna precis;)
.

.

8 kommentarer:

  1. Ingen billig bil direkt :)

    Men drömma kan man ju alltid...

    Du får spela lotto eller nåt :)

    SvaraRadera
  2. Till Peter: Jag vinner aldrig=(
    Alternativ 2 är väl att gå ner i prisklass. Titta på andra bilar.

    SvaraRadera
  3. SV: Mjo det stavad nog så som du sa, i ett ord.

    SvaraRadera
  4. såg dig på stan idag, inte fysiskt men kan säga på busshållplatsen! If u get what i mean... :p påminnde om Malins posé förresten!!

    SvaraRadera
  5. ja varför har du inte kommenterat modellbilden för tati? trodde du skulle skriva om de på en gång, sitter ju en vid busshållsplatsen mittemot där du bor tillomed! är du stolt? :)

    SvaraRadera
  6. Dom säger hur man skall stå. Sen tar man kort en timme och det blir en hel del. jag var inte alls med och valde.
    men jag kan göra ett helt kollage med den posen om du vill sen kan vi snacka.. Klassisk likom. herre gud. Inte så kul att höra när man försöker göra en sak.. men alltid skall någon klaga. ALLTID NÅGON!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker du är unik baby. Jag är så stolt över dina bilder. PUSS

    SvaraRadera
  8. Till anonym: Sorry. missade din kommentar. Min vän Liin bloggade så bra om det. men vist komemr det. har bara inte tagit någon sjyst bild ännu. men jag har en på min syster utanför hennes skola som hon har mailat till mig. Får väl köra på den då=)
    Jag hopaps att min gamla bildlärare skall se bilden och säga något till lillsyrran. men bildläraren är så vimsig så hon kommer nog aldrig att se den. Maggan=) Saknar Maggan...

    PS: Jag ser den varje gång jag tittar ut=)

    SvaraRadera