onsdag 17 september 2008

Idag var vi på IKEA...(igen)


Det var Gabriel, jag, Hysni och Linda.
Gabriel tjatade ej om att vi skulle skynda oss idag eftersom Linda och Hysni var med. Han gick mest och log och svalde sina suckar som vanligt när jag frågade; passar den här? Kan vi köpa den här? ...Han älskar mig!


Hittade en superfin bricka med elefanter på. Älskar elefanter. Vi köpte den inte eftersom vi har väldigt många fina brickor hemma...rosa typ..

Bricka BUSIG, 33*33 cm, ljusblå, laminerad papp, 49:-.
.
.
Ville mest berätta att vi varit på IKEA...igen


4 kommentarer:

  1. Stackars stackars Gabriel...Ikea 2 gånger med så här kort tid mellan omgångarna, måste vara en väldigt stark karl som klarade det utan att bryta ihop. Det är nog verkligen ett bra bevis på att han inte vill vara utan dig! :)

    SvaraRadera
  2. Han älskar mig.Hö hö.
    Men jag har fan stått ut med att sitta och fika i timmar vilket jag HATAR. jag vill äta, kanske ha efterätt och sen gå. Gabriel kan sitta med sina vänner i tre timmar!! Inget emot att gå på IKEA i en timme. Så det är jag som står ut!...också. Glöm inte lilla mig. hahaha.

    Kram

    SvaraRadera
  3. hahaha...okej då, ska väl inte glömma dig men ikea är ett huvudvärks framkallande ställe för män, tyvärr men sant... :) Det med fika så slår faktiskt inte ikea mobbningen mot honom, när ni är och fikar så får man ju sitta ner iaf! ;) tyvärr så får du nog inte detta svängd så det är mer synd om dig! ;)

    SvaraRadera
  4. Fan då. haha. Gabriel vinner med 1-0 i sympatitävlingen.

    SvaraRadera