lördag 27 september 2008

Lockigt hår


Caroline var här i går och hon berättade hur man gjorde håret lockigt. Det var inte som jag brukade göra, blöta håret, ta i mousse och sen föna.
Utan först skulle man blöta håret, sedan ta i mousse, sen föna med huvudet upp och ner, sen mer mosse, föna, mer mousse och föna tills det blir helt torrt. (Alltså ta i mousse flera gånger tills du känner att det håller. Ös på med mousse bara). Efter det så sprayade jag med huvudet upp och ned. Jag har inte toperat håret alls utan det känns jätteluftigt nu.
Till detta har jag en topp jag fått av min snälla mamma. Svarta shorts och svarta strumpbyxor.
.
Vi kanske skall bowla ikväll. Vi får se. Jag är lite "off" och Gabriel har nog fått en liten hjärnskakning. Stackars honom. Det var fotbollsmatchens fel som var idag. Dumma fotboll!
.
.

10 kommentarer:

  1. Det blev jättefint, Va roligt att det funkade!

    Hoppas du får en superkväll, PUSS

    =)

    SvaraRadera
  2. bowla utan mig! hallå skulle inte töntklubben ha en prova på dag och ni i töntklubben gör ju roliga saker varför får man inte va me!!! ahhh

    SvaraRadera
  3. Fotboll är farligt. Martin hoppar på kryckor för han har slitit av en muskel i baksidan av låret på en fotbollsmatch med jobbet. Hans kollega drog av hälsenan å fick opereras!

    SvaraRadera
  4. Tiull Rebecca: provdagen har ej varit. Men det komemr en provdag. Det är ju sjukt att du först dissa töntklubben och sen vill vara med. haha

    SvaraRadera
  5. Till Ninni:
    Ninni, kusin Ninni? Fan va roligt att du har hittat hit i så fall. Har du sett bilderna på din son? Skrev ett inlägg med bilder. Du hittar det längre ner.

    Ja, fotboll är farligt. Speciellt matcher då alla är så aggresiva.

    Hur gick det för killen som fick opereras. kan han använda benet som valigt igen?

    Martin på kryckor.. Usch då. Då har du två att ta hand om. Jobbigt.

    SvaraRadera
  6. hah jooo men man måste ju få prova på !

    SvaraRadera
  7. ja, kusin-ninni! känner du många andra ninni som bor med nån som heter martin haha!och jo, jag såg albin längre ner. kram på dig

    SvaraRadera
  8. Till Ninni. Du, man vet aldrig. det stod inte "kram" eller "från kusin". Så jag har undrat en längre tid. Nu undrar jag inte längre. hahah. Puss!

    SvaraRadera
  9. du och rebecca är så lika! Jag brukar läsa din blogg. Fast jag inte tycker om bloggar så mycket så tycker jag din är rolig att läsa , andra bloggar har mest dagens outfit och lite samma som varandra men din blogg är rolig som sagt.=)

    SvaraRadera
  10. Till Rebeccas kompis Josefine:
    Hej! Va roligt att du gillar bloggen. Jättekul att höra. Blir så glad så=)
    Hoppas du fortsätter att läsa den då;)
    Vi har inte träffats än men det blir väl någon gång i framtiden hoppas jag. Kram på dig.

    SvaraRadera