tisdag 9 september 2008

Inredningsveckan. Del 1

Denna vecka är det inredningsvecka här på bloggen. Kom bara igång lite sent. Jag har hamnat i en inredningstrans där jag köper en massa fint och får saker gjorda i lägenheten. Vem vet, kanske våran garderob blir klar denna vecka?


Idag var Gabriels pappa här. Vi kan kalla honom för Borr-Leif för det var just att borra han gjorde här. Vi borrade upp klädhängaren i hallen. På tiden säger jag bara!


Mycket fint blev det. På bordet närmast "hit" står en liten träelefant och en blomma. Svårt att få med allt på en bild liksom. Även svårt att få det där mysiga ljuset som finns. Ser mest vitt ut på bilden.
.
För övrigt; vem paraply är det på bilden? Någon ifrån fetsen glömde det här. Hör av dig annars åker det i sopen. Du har till på söndag på dig.


Borra hål i taken för kristallkronan som skall upp.


Nu på kvällen är det mysigt eftersom jag har köpt ljuslyktor och satt upp i två av fönstrena. Finns på Indiska.
.
.


4 kommentarer:

  1. det är mitt parra, släng det inte är du sneeell :) //martina

    SvaraRadera
  2. Hej Ghetto-Martina. Det heter paraply och inte parra;) Sedan stavas det snäll och inte sneeell.

    Du är välkommen att hämta det samt (om du vill) "du vet vad" som står i en påse på våran loftgång.

    Men vad tyckte du om lägenheten då? Blev det inte fint du som var här nyss?

    SvaraRadera
  3. gud vad snyggt det blir...har vart jätte sjuk men jag ska jobba i morgon så jag kommer upp efter jobbet och tittar på allt nytt som har kommit upp och dina tänder så klart!!!!


    love u !!!

    SvaraRadera
  4. Till Princess:
    Jag kan inte ens stänga munnen normalt. Klossar i munnen, inte alls så där platta som på bilder. Är väl för mina står ut som det krävdes. Om 4 veckor får jag en till tandställning. Vi kan döpa mig till Robot-Marlene. Ses imorgon. Ser fram emot det. Lägger ut bilder i eftermiddag. måste sova en timma. trött.

    SvaraRadera