onsdag 17 september 2008

Önskeinlägg om oss på gymet.

Fick en kommentar här på bloggen förra veckan som löd så här; "önskeinlägg till min favoritbloggare: nån historia från träningen (om du inte slutat), det är dags att du kickar Josephines ass i powerbox :)" Kommentaren var skriven av :).
.
Det var en vecka sedan vi var på gymet för först blev jag krasslig och sedan Josephine. Men igår tog vi oss till gymet.


Här är vi. Josephina och jag.


Vill ni veta en sak. Vi blev sjukt paffa igår när vi såg att en muskel på vardera arm pluppat fram. Gymet har verkligen gett resultat. Både i muskler och att jag kan stretcha längre ner och tajtare.. (vet ej hur man förklarar)



Jag är en falsk människa kom vi fram till igår...Eller en artig. Eller nervös? Det var så att det gick förbi en kille och när han såg mig sken han upp och sa hej, både högt och tydlit. Jag hade aldrig sett människan och tänkte, "detta är säkert nån man träffat hastigast på krogen" (minns dom aldrig), så jag skiner upp jag med, så hela rälsen syns, och säger heeeeeeeeeeej=), tillbaka.

Sen hejade han på Josephine också, frågade hur de var.
Josephine berättade för mig att han var med i samma gäng med dom vi hängde med när Josephine och jag gick på Bjurhovda-fritidsgård, när vi gick i 8:an. Inte undra på att jag inte viste vem det var.
Saken är den att jag kände mig dum om jag bara skulle ha stirrat så jag låtsades veta vem det var, hejade tillbaka och log. Falskt eller artigt?



Ofta tränar vi med dom här vikterna. Går fram ett steg och ner, och vrid.

Ingen som fattade?.. Kan inte förklara så bra.



Pose på gymet. Ingen glodde. Nä, Helt normalt att ta kort så där.



Jag är mör i mina armar idag=(
.
.




5 kommentarer:

  1. oj inte illa grattis till muskeln!!!

    SvaraRadera
  2. Inte lilla precis. Det är power i dom.. Tro mig!

    SvaraRadera
  3. jag tror dig, dags att kicka Josephine då!! :p

    SvaraRadera
  4. jag är ledsen att säga det men det kommer nog att ta ett halv år till innan marlene kommer att kunna kicka mig!!! hahahah

    SvaraRadera
  5. Jag vet princess. Du ligger en vikt före mig i alla träningsredskap;)

    SvaraRadera