söndag 21 september 2008

Ännu en lördag med bråk och intriger...

Lördagen började med förfest hos en kompis till Josephine.


Emelie kände att hon klarade av någonting. Jag vet inte vad det var med hon gjorde den klassiska "YES" posen.


Josephines vän Katrine var och hälsade på i Västerås. Jag tycker hon skall flytta hit istället för att bara komma och hälsa på.

.
Alla jobbade ihop på förfesten och kände varandra. Jag kände ingen så Ferdik kom och hämtade mig. Snällt.


På förfesten nummer 2 med Ferdik och bling-bling-t-shirt-Johan var det roligt. Vi dansade och busade. Ferdik trampade mig på fötterna och slängde ner mig på golvet. När jag gjorde tillbaka blev han tjurig och var dum mot mig. Jag blev otroligt ledsen för han ignorerade mig och fick mig att se dum ut på en fest där jag endast kände två st och var bekant med två. Han var dum fast jag knöt hans skor. LÄGG NER FREDDAN!

Så vi är ej vänner mera.


Tiden gick och det var dags att bege sig ner på stan. Eftersom Ferdik lämnat mig ensam fick jag gå SJÄLV ner på stan. Jag mötte upp tjejerna igen utanför Pluto.


Inne på Pluto träffade jag Zacki och Emil. Dom ville vara med på bloggen med sin nya Vimmelpose,) Eller ville dom inte vara med? Hum... Jag minns inte..


Zacki bad mig ta kort på Chris och ha den som förstabild i ett inlägg. Dock blev bilden kass pga en blå lampa stackarn ser ju mest ut som en blå glad smurf. Förlåt Chris, du får vara med en annan gång med en finare bild.


Min bästaste bästa vän Josephine.


Gabriel var också där. Han skulle busa med mina tjejkompisar. Bland annat så bet han Josephine i axeln, sen töntdansade han med Emelie.
.
Emelie och Josephine. Nästa gång förfestar vi här, hos mig!
kanske man slipper bråk, intriger och bitchiga kommentarer.
.
HÄR kan ni se alla bilderna ifrån kvällen.
.
.

9 kommentarer:

  1. Oj oj oj, vad Ferdik har gått och blivit känslig helt plötsigt!?

    Va var det för kommentarer du fick gumman?

    SvaraRadera
  2. Va tråkigt med tjafs...

    När man festar ska man ju vara glad!!

    Skönt att du hitta på dina kompisar iallafall

    SvaraRadera
  3. Till Liin: Det var på första festen med bara tjejer. jag kan säga till dig i telefon eller när vi ses. inte så här via bloggen.
    Fredrik måste tåla en lek han själv har startat. Allt var på skoj. Kände mig väldigt dum när han dissade mig när jag sa något och alla tittade. Sen var jag själv och kände mig skitdum. han får skärpa sig. Men dte var snällt att han räddade mig ifrån fest nr 1 i alla fall..

    Till Peter: jag kommer nu fortsätta att gå ut på jakt efter den perfekta kvällen. Utan tjafs och besvikelser. När ja gupplevt den är jag nöjd och kan få ro. hahahah.

    SvaraRadera
  4. Hahaha....

    Tjafs och besvikelser hör ju inte ihop med festa...

    Jag har bara kul när jag går ut :)

    SvaraRadera
  5. Har du funderat på att felet kanske ligger hos dig och din uppblåsta attityd eftersom du alltid verkar hamna mitt sådana situationer?

    SvaraRadera
  6. Wow anonym GRRRRR på dig Marlene. Felet ligger hos alla som bråkar o skulle jag träffa dig fröken anonym så vete fan om man skulle kunna låta bli o &/%¤#)=?)/%¤

    SvaraRadera
  7. Hmm, vad jag förtått så är du stor i orden men skulle inte våga annat än att komma med fjuniga kommentarer till folk. Passa dig så du inte gör det med fel personer som egentligen skulle kunna knäcka dig till skit bara verbalt!

    SvaraRadera
  8. Det där lärt som ett hot.. Hot kan man anmäla..

    SvaraRadera