måndag 16 januari 2012

Ute i friska luften

Jag försöker gå ut minst en gång om dagen med Antonio. Tycker det är skönt att komma ut, och frisk luft måste ju vara bra?

Idag har min bästa vän Josephine varit här med sin son som snart fyller 2 år. Vi drack kaffe, pratade om allt mellan himmel och jord och Josephine matade Antonio så jag fick tid över till att plocka lite. Sen var vi ut till lekparken och lekte. Vi hade så trevligt. Hiro var också med. Hennes son tycker det är så roligt med Hiro. VOVVE!, som han ropar.

2 kommentarer:

  1. Fin han är eran Antonio.

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt svar om barnvagnen, det är ju en djungel där ute! Är snart färdig lärare och vad jag lärt mig om att det är bra att vara ute är att det visat sig att de barn som sover ute/vistas mycket ute är friskare och piggare barn. Samtidigt är naturen den bästa platsen för barn att utveckla sin fantasi=) Sen är det ju bra för en själva att komma ut på promenad...man får väl inte anstränga sig direkt efter förlossningen...så att gå sig i form är perfekt.
    Kul att läsa din blogg då du tar upp "baksidorna" av det mest fantastiska man kan uppleva-få barn. Som du säger så är det inte ofta man får höra om allt det tradiga/negativa med att föda barn. Detta vill man ju faktiskt också veta och eventuellt kunna förbereda sig på.

    Ha en fin dag!
    Annika

    SvaraRadera