torsdag 5 januari 2012

Nu är det inte många bilder på mig för att

Nu är det inte många bilder på mig för att jag ligger mest och har ont. Fast inatt fick jag sova ut för jag mådde så dåligt. Gabbe tog hand om allt och jag sov 13 timmar i streck.
Idag har jag varit på stan med mamma och bebisen. Köpte två nya tröjor från Dea Axelssons, och ett par shorts från Gina. Man är ju lite större nu om jag säger så. Ni får inte tro att man blir smal bara för att man föder barn. Man ser ju fortfarande gravid ut... Magen har faktisk blivit mycket mindre på de senaste dagarna=)

4 kommentarer:

  1. Jag tyckte att jag var smalast i världen när min bebis kom ut. Sen kom vi hem från BB och jag fick för mig att prova min skinnjacka i storlek xs. Då bröt jag ihop kan jag lova...haha! Men jag kunde ha den 3 månader efter och jag lovar att det kommer att gå fort för dig också! :) Jättetrevlig blogg du har! Grattis till er fina lilla kille och lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till er lilla kille! Jag har följt din blogg länge och tycker att du är både smart, rolig och vacker i en ovanlig kombination. Man brukar inte begåvas med alla tre.

    Jag födde själv barn för 1½ år sedan och fick också en sfinkterruptur, dock inte lika allvarlig som din (behövde inte opereras). Tycker det är så bra att du skriver om detta, varför gör inte fler det? När vi var på föräldrautbildning innan förlossningen sa barnmorskan faktiskt "ni behöver inte vara rädda för att spricka från a till ö, det gör man inte. Det är bara skräckhistorier". Men när jag själv gjorde det och började prata om det så visade det sig att flera av mina vänner OCKSÅ råkat ut för detta! Och ja, det TAR TID innan man vågar gå på toa normalt, det tar tid innan man vågar ha sex och det känns inte som förut. Man kanske aldrig blir helt "normal" men man blir okej. Och det var ju värt det, eftersom man fick en underbar belöning.
    En grej som du säkert hört är "isbinda", man håller ett trosskydd eller en pappersnäsduk under vattenkranen lite snabbt, lägger denna i frysen några timmar och lägger sedan denna i den vanliga bindan man har. Detta ger lite bedövning.
    Sköt om dig!

    SvaraRadera
  3. Jag fick testa sån där isbind på BB men det hjälpte inte alls. Blev bara blött.

    Men gud! Sa hon "det händer inte "bara skräckhistorier". Va!!! För att inte skrämmas? Hon ljuger ju för er då!!!!!

    När jag skrev om detta har det ju dykt upp några som har råkat ut för samma sak. Jätteroligt att få ta del av era tips och om hur det blir senare. Alla skriver ungefär samma sak, att det inte blir som förut, men att det blir bättre.

    SvaraRadera
  4. PS, tack för komplimangen. Smilar och blir glad=)

    SvaraRadera