söndag 8 januari 2012

Det går åt många kaninblöjor

Det går åt många kaninblöjor om dagarna. Synd nog är det elefantblöjor av märket Pampers man får i alla goodiebags. Dem blöjorna sitter inte alls bra på Antonio, utan det är kaninblöjorna från Libero som gäller. Kanske de andra blöjorna passar när han blivit lite större, för just nu är de halt öppna baktill så kisset rinner ut på ryggen.
Lillen är hungrig så han är så arg så han blir knallröd. Lika röd som när han bajsar.

Idag har vi varit på Erikslund och kollat kläder till mig. Jag hittade ingenting. Vill ha snygga linnen som inte sitter för tajt så varenda valk på kroppen syns. Jag svettas ofta nu med alla hormoner så det är skönt att ha linne, med kofta över, som man bara kan ta av om det blir varmt.

4 kommentarer:

  1. Åh så liten och söt han är!..och röd ;)
    Man fattar inte att dom små liven växer så fort sen.
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Grattis såååå mkt!! Hoppas att ni mår bra! kram rosie, 4 barnsmamman hihi

    SvaraRadera
  3. Kan du inte lägga upp bild på hur din mage ser ut nu efter förlossningen? Ska själv ha barn om 2 veckor och är nyfiken/oroar mig för hur kroppen ska återhämta sig :)

    SvaraRadera
  4. Carro, jag har tänkt tanken men det är väldigt personligt tycker jag. Jag känner att det är privat. Sen är det ju sååååå olika för alla. Jag får inte på ig mina gamla kläder. Så det är ju inte bara magen utan alla kroppsdelar som är större än förut.
    Men ska tänka på saken tills imorgon;)

    SvaraRadera