söndag 15 januari 2012

Ikväll är det Milan på TV

Gabbe älskar fotbollslaget Milan. När vi var i Italien i somras så köpte han en Milantröja till Antonio, (som då låg i min mage). Den minsta tröjan som fanns var för 2-åringar, men det hindrar inte Gabriels son från att ha på sig den ändå;)
 Fråga min inte varför Hiro gör "Gullig". Han kanske bara vill visa Antonio hur duktig han är.
 "Brorsorna"
 2 veckor och 5 dagar gammal.

11 kommentarer:

  1. Va roligt det är att läsa din blogg Marlene! :) Kul att se att du mår bra och fått en sån fin familj!... Vi börjar ju faktiskt bli mer och mer vuxna nu. Jag minns ju dig som 8-9 åring :)

    Massa kramar!
    Elin!

    SvaraRadera
  2. Så himla söt son du har :)

    SvaraRadera
  3. En fråga till, är det en Nitro City ni har? och isf är ni nöjda?

    /Annika

    SvaraRadera
  4. Annika: Ja, det är en Emmaljunga Nitro city. Vi är mycket nöjda. Jag kör den ofta med en hand då jag har Hiros koppel i den andra.

    SvaraRadera
  5. Söt Hiro är med honom :)

    SvaraRadera
  6. Micaela: Ja, det är ju hans bebis också;)Vi har inte stött på att han är avundsjuk än. Vi ger Hiro massa uppmärksamhet så han inte ska känna sig utanför och allt verkar fungera bra=)

    SvaraRadera
  7. Jätte fin blogg. Skulle bara vilja varna lite för att låta din söta hund vara så nära din söta son. Jag har själv en liten hund och fick tips att i början vara lite försiktig då för närgående kontakt kan orsaka allergier. Nyfödda barn har noll immunförsvar och hundar bär naturligt på bakterier som då kan skada lilla bebisen. När han är ca 3 månader tror jag att det skulle vara ok att mysa tillsammans. Nu vet jag inte om detta stämmer men man vill ju inte riskera något.

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag är nyfiken på varifrån Hiro kommer? Vem är hans uppfödare? Förövrigt så har du en jättefin blogg och båda dina små (Hiro,Antonio) är jättesöta!

    SvaraRadera
  9. Men GUD kan man bli någe sötare!! Antonio och Hiro! Herregud va söta dom var ihop! <3 Va gulligt att dom går så bra ihop! Lycka till med lilla söta bebisen! Toppenfin blogg :)
    kramar

    SvaraRadera
  10. haha lilla söta, inte vatt in här på lääänge... sist låg han fortf i magen.. Såå GRATTIS till er fina pojke !!;)

    SvaraRadera