måndag 30 januari 2012

På björnön med våra vänner

Igår åkte vi till Björnön med våra vänner. Alla hade sina barn med sig. Vi grillade korv, åkte pulka och gick på isen. Om jag ska vara ärlig så gjorde jag inget av det. Jag åt korv, tittade när folk åkte, drack kaffe, höll i Hiro och umgicks med alla. Hahahaha. Kan inte åka pulka, har ont i baken sen förlossningen ju;)

4 kommentarer:

  1. Ser så dåligt, men har du mjukliften?

    SvaraRadera
  2. Tycker den är fin men jag blir lite osäker i med de där "teddy" tyget inuti, men dem säger de ska lufta!

    SvaraRadera
  3. varför har ni inte vindskyddet på?

    SvaraRadera
  4. Anonym ang vindskyddet: Lika viktigt som att klä en bebis varmt så är det viktigt att han inte blir för varm. Han hade så mycket kläder på sig så det räkte med filten över. Ville lätt kunna lyfta upp honom om han grinade illa. Så gör jag...
    (och sen blåste det inte)

    När jag går på stan:
    Jag har en står filt (inte den på bilden) utan en stor filt som jag viker två gånger så den blir då 4 dubbel. Den har jag på honom när vi går ner på stan. När vi kommer in i en affär så viker jag ner filten vid fötterna och öppnar åk-påse-overallen och tar av mössan. När vi går ut igen, så på med mössan, upp med dragkedjan på overall-åkpåsen och på med filten.

    Går vi in i en galleria så lägger jag filten under vagnen och öppnar sen åkpåsen så ligger han öppet däri. De små liven kan bli kokande heta på nolltid annars. En gång lät jag honom ligga kvar i åkpåsen i barnvagnen i hallen när vi kom hem för att få sova klart och det gör jag ALDRIG om. Han var helt svettig, röd och varm. Så då vet jag att Antonio kan bli kokande varm på bara någon minut. Så jag tycker att jag har hittat ett sätt som fungerar superbra för oss.

    Nu blev det här jättelångt men ville bara dela med mig av hur jag gör. Går så fort att klä på och av. Sån där overall-åkpåse med dragkeja är så smidig=)

    SvaraRadera