fredag 6 januari 2012

Nu har vi haft besök här hemma sedan vi kom hem från BB

Alla dagar utan en dag har det varit folk här för att träffa lilla Antonio. Idag har vi haft 5 olika besök här. Bla våra vänner Hysni och Linda. Deras dotter Celine fyller snart 1 år. Tänk att en sån liten bebis hinner bli så stor på bara ett år! Jag ser ju redan nu, att Antonio har växt sedan första dagen på BB. Och lyckligtvis nog, så känner jag att jag börjar må bättre nu, så att jag kan ta vara mer på tiden med honom. Den här första underbara tiden när han är så liten och luktar bebis.

3 kommentarer:

  1. Sött! Har inte det paret varit med i något förlossningsprogram?! :) känner igen dem lite...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Therese. Jo, "En unge i minuten". Det var när Celine kom ut. (Hon på bilden) Linda hade en sån lätt förlossning såg det ut som. Det var en sån förlossning jag ville ha. Hon födde ju liggandes på sidan vilket jag också gjorde till en början. men barnmorskan tyckte jag skulle ligga på rygg för att få mer kraft.

    SvaraRadera
  3. Haha, vad grym jag känner mig. :P Ja, deras förlossning verkade hur lätt som helst. Hur upplever du din förlossning? Jag börjar bli livrädd för min egen som börja närma sig, är rädd att jag inte kommer överleva den pga komplikationer. :( Men måste försöka tänka positivt.
    Skönt att du börjar må bättre nu. :)

    SvaraRadera