måndag 16 januari 2012

Antonio kissade ner Gabriel

Idag la jag Antonio i soffan på ett sånt där plastunderlag och sen en handduk på den. Där fick han ligga och luftas. Gabriel låg bredvid och spelade på sin mobil. Sen bara skriker han till. Antonio kissade, och strålen landade på Gabbes lår. Jag var snabb och la handuken för snoppen och stoppade flödet som annars hade kunnat komma på soffan. Gabriel fick ta av sig allt och skölja av sig i duschen. Sen kissade Antonio igen, så vi kan säga att vi sparade in två st blöjor där;)
Han sprattlar och tränar. Han fick även ligga på magen och träna nacken lite gran. Vrider och vänder lite på honom när han gnyr, tills jag hör att han blir nöjd.

Har märkt att han börjar hänga med lite nu. Vänder huvudet dit min röst är. Tittar mycket på lamporna i hemmet. Kan följa något färgglatt med blicken om man gör det sakta. Ibland tycker jag han ser glad ut, fast han inte ler. Han liksom skiner med ansiktet.

3 kommentarer:

  1. Haha. De passar på när blöjan åker av;)

    SvaraRadera
  2. Antonio är verkligen supergullig!
    Jag har bliit kissad på 2 gånger under hela min tid som mamma (3 år) så Gabbe har haft "otur" att bli kissad på 2 gånger redan *hehehe*
    Men det gör ju inget, bebiskiss är ju som vatten, varken luktar eller känns äckligt på det viset.

    Det är spännande att läsa om ert liv.
    kram

    SvaraRadera