onsdag 18 januari 2012

Nytt smink

Har fått en massa nytt smink i julklapp.
Ögonenpennan (den blå) har jag när jag inte orkar lägga någon ögonskugga men ändå vill ha färg. Då målar jag blått runt ögat, ganska tjockt.
Det som ser ut som ett nagellack är till läpparna. Ska man ha på ett läppstift för att det skall sitta bättre. Har bara använt det ett fåtal gånger så vet ej om det fungerar än.

3 kommentarer:

  1. haha ok. ja det kankse gör det för vissa då, men på många så är det nog svårt. haha då är du precis som mig, jag gillar inte alls att träna. vet inte hur många gånger jag köpt ett gymkort och gått några antal gånger sen slutat, tycker inte det är kul. Har Njoy kort nu,men har nog bara tränat ett få antal gånger.

    Tar nog hellre en promenad istället än gå till gymmet, men vi får se om det blir att gå till gymmet nå mer eller inte, kankse ska försöka ta sig dit någon mer gång så man inte kastar pengarna i sjön bara...

    Jag tror du klarar att gå ner till din målvikt, om du inte är en sådan gottegris som mig , då kan det bli svårt , haha.

    /Bea

    SvaraRadera
  2. Hur får du så fint ljus i dina bilder?:)

    SvaraRadera
  3. Anonym ang ljus i bilderna. Vilka bilder menar du? Många sköter kameran själv. Kör bara på manuellt så reglerar jag hur ljus bilden ska bli när jag knäpper.

    I ps anävnder jag mycket att jag går in på bild-justeringar-variationer. Där väljer jag ljusare, mer rosa, mer blått. Vad jag tycker.

    Även under "bild" kan man välja en massa olika saker så som kontrast, nivoer m.m. Det är mest där jag knåpar ihop bilderna.

    SvaraRadera