söndag 22 januari 2012

Hundmat i kaffekoppen

 Igår var jag så trött så jag kom på mig själv med att hälla upp hundmat i kaffekoppen istället för kaffe. Jag förstår inte alls vad jag gjorde. Förstå när jag insåg hur fel allt var. Blev mycket förvirrad då jag inte alls minns att jag tagit fram hundmaten, samtidigt som jag tyckte det hela var mycket lustigt så jag skrattade en hel del.

10 kommentarer:

  1. haha jaa precis sådär trött kan man vara. jag gjorde precis tvärtom som dig. Gav Kane(Hunden) kaffe. som tur kom jag på det när jag sa åt han att sitta och invänta varsågod. :) annars hade jag nog fått en jobbig dag med att springa ut med honom hela tiden. :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om bilderna (piciken!) Synd att de ska ta bort den sidan nu, himla typiskt! Vet du någon liknande som är bra?

    SvaraRadera
  3. Hör av dig om du hittar någon liknade bra sida!! =)

    SvaraRadera
  4. Haha, vad kul! Vad använder du för mat? Min lilla blev helt plötsligt dålig i magen nu när jag skulle köpa en ny påse av de sort vi använt och nu tänker jag byta.
    /L

    SvaraRadera
  5. L: menar du bebisen eller hunden?

    SvaraRadera
  6. Haha, förlåt! Jag menar hundens foder :-)
    /L

    SvaraRadera
  7. L: Är han ny din hund? Hur länge har han ätit det foder ni använder nu? När man byter foder så är valpars magar lite känsliga så då är det bra att ha det gamla fodret och lägga till lite av det nya. Sen lägger du till mer och mer av det nya och till slut kör du bara med det nya. Fodret Hiro äter heter Royal Canin, för small dogs, upp till 10 kilo. Han har Adult. När han var liten hade han puppy.

    SvaraRadera
  8. Nej, han är ett år men blev dålig i magen (och innan var han för hård) så nu går han på ett specialfoder + ris och fisk. Så då tittar jag runt och ska byta foder nu när han ska börja tillbaka till vanligt foder.
    Tack för tips!
    /L

    SvaraRadera
  9. Måste fråga var den superfina koppen kommer ifrån? :)

    SvaraRadera
  10. Hahaha, gud så knäppt! Men roligt. Det ska tydligen vara rätt näringsrikt med hundmat..

    SvaraRadera