onsdag 11 januari 2012

Nagellack och läppglans från Dior

Skrev tidigare idag om att jag fått en brödlåda i mamma-present. Skrev även att jag fått flera vackra ting, men att jag inte hunnit visa er.
Har fått en vacker ask innehållandes ett diskret nagellack och ett färgstarkt läppglans från Dior. Denna fina present är från min vän Jennie. Hon vet att jag älskar att testa nya produkter och färger. Ska bli så roligt att testa dessa två. Naglarna har jag inte målat under hela graviditeten. Har haft så många projekt på gång så de hade bara slitits bort. Nu ska jag fila dem fina och måla dem. Ja, inte nu, nu, men kanske i veckan.

4 kommentarer:

  1. Vad har Gabriel fått i pappa-present då?

    SvaraRadera
  2. Anonym: Ingenting. Tror det även kallas för push present, push gift eller baby bauble. Gabriel puchade inte ut någon unge;) Nej då, men detta är vad jag fått av mina vänner. Han har inte fått något till sig själv av sina vänner, utan då har vi fått till Antonio.

    SvaraRadera
  3. Jag har för mig att en Pusch gift är en present som pappan ger till mamman före eller efter förlossningen.

    SvaraRadera
  4. Hanna: Det stämmer nog. Men då kan man väl säga mamma-present om presenterna man får av vänner och familj? För jag har fått presenterna med orden: Här får du för du har varit så duktig. Så det kanske blir en blanding av Push present och mamma present=)

    SvaraRadera