lördag 11 december 2010

Visa kortet används för fullt!

Ni trodde väl inte på riktigt att JAG, skulle klippa mitt älskade VISAkort bara sådär?!
Hade ju fått hem ett sprillans med posten;)
Med mitt nya VISAkort har jag hunnit köpt:

Tre eyeliner med lite glitter i, i färgerna, turkos, lila och vit.
En ögonskuggs-pensel, en sudd-pensel och en pensel att applicera consealer med.
Två nya rouger. En i mörk-peach och en i glittrig rosa.
Ska bli så roligt att testa mitt nya smink imorgon!

En stor rymlig väska inköptes idag. Älskar den och ska gå runt med den även om den är tom. Bara för att den gör sig så fin på min arm. Om jag vill kan jag ha den tvärs över bröstet vilket jag tycker är så skönt om man har tunga saker.

Här har ni mina älskade skor som köptes igår. Blev helt kär när jag såg dom, och det var sista paret, I MIN STORLEK OCKSÅ! Hade på mig dom idag på stan och jag trivdes så bra i dem, samt att de var bekväma att gå i. Kan det blir bättre? Snygga och bekväma.
Klacken är lite högre än vad det ser ut som på bilden då kortet är taget lite uppifrån.

Trendiga håraccessoarer kan jag inte få för många av. Jag vill inte räkna dem, men ni som följer bloggen slaviskt kan nog själva räkna ut att det är en hel del=)

Fått av mamma. En halsduk med luva på. På luvan är det svart päls. Den är supersnygg och jag har fått många komplimanger för den.

Nya strumpbyxor från mitt favoritmärke. Jag väljer shiny för jag tycker det är fint när det glänser lite. Så där som tjejerna har som dansar discodans. Det är bara benvärmarna som saknas. Haha.
Köper ofta strumpbyxor då de har en tendens att töja ut sig eller gå sönder under en kväll. Dessa är från Kapphal och kostade (när jag var där) 3 för 100:-.
.
Sen har jag köpt julklappar idag, men självklart blev det en hel del till mig också men jag orkar inte visa allt nu. Resten hör till kategori inredning så det tar jag imorgon.
Kram kram

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Varifrån kommer halsduken med luva på? Jättefin såg den ut att va :) kram/Jessica

    SvaraRadera
  2. Den kommer från Åhlens. Nu vet jag inte vilken stda du bor i men i västerås är åhlens bara åhlens och inte som i sthlm, ett varuhus med olika affärer i. Halsduken är köpt på Åhlens bland deras egna kläder. Om den finns kvar. Den är supersnygg och du kommer säkert se väldigt kvinnlig och elegant ut i den=)

    SvaraRadera
  3. vart är väskan köpt?? jätte fin :)

    SvaraRadera
  4. Anonym ang väskan: Väskan är köpt på VILA. Tror den är slut i Västerås om de inte har fått in nya. Kan finnas kvar i en annan färg.
    Väskan har den perfekta passformen och den är, som du säger, skitsnygg. Man kan ha den på armen eller över bröstet då det finns axelrem till.
    Har du en liten hund är väskan pefekt för hunden att sitta i om det blir för långt att gå. Dock är min vovve lite för tung=)

    SvaraRadera