torsdag 30 december 2010

Rösta nu!!

Här till vänster kan ni klicka i vilken ålder du är. Detta för att se vilka målgrupper som läser min blogg. Du klickar i en ålder med musen och klickar sedan på "Rösta" knappen. Du behöver inte göra något annt. Så snälla gör detta.

4 kommentarer:

  1. hej jag var bara tvungen att säga att jag tycker din blogg är superbra! Var inne på bloggtrafik och plötsligt kom din blogg upp, jag fastnade direkt och nu är det en av mina favoritbloggar! :) Du är också grymt duktig på att sminka dig!

    SvaraRadera
  2. Rebecca! (inte din syster)30 december, 2010 23:14

    Jag måste bara få bli galen på vissa av dina läsare, rent spontant kikade jag lite på kommentarerna sista inläggen bara och fick ont i magen. Vad är det med människor som bara känner ett måste att kommentera när dem vill påpeka någon kritik som riktas personligen och dem gör de gärna lite smidigt snyggt sådär så det ska kännas okej. De så sjukt synd att människor kan må så dåligt utan att veta om det själva ens men sedan speglas det i deras sätt att skriva. Jag har varit en gång i tiden en av dem, men när självförtroendet är på topp och självkänslan med så reflekterar man inte ens över att behöva skriva något dåligt om någon, man hyllar de bra. De bara så tråkigt att någon annan, i detta fallet du ska behöva ta del någon annans dåliga mående när du inte bett om det eller frågat hur dem mår. Nu har jag inte den blekaste aning om det påverkar dig ibland men om det mot förmodan någon gång gör det så kom ihåg en sak! Av att enbart läsa din blogg förstår man att du är klipsk, ödmjuk och harmonisk tjej. Självklart finns de dagar jag går in på din blogg blir så grymt avundsjuk på ditt utseende eller ditt fartfyllda liv, din kreativitet med allt från smink, inredning och din härliga attityd att små saker i livet kan bli sådana roliga, mysiga fina saker. Haha jag minns bara födelsedags kalaset för Hiro, vilken härlig grej liksom=). Men för det skulle jag aldrig skriva en onödig elak kommentar till dig, leta efter nått dåligt i ett inlägg jag kan säga emot bara för att jag känner mig provocerad. Känner jag mig provocerad är det för att jag innerst inne kan känna en avundsjuka att du gjorde på ett visst sätt och var nöjd över det. Väldigt flummigt skrivande här nu och hoppas du förstår att det jag vill få fram, poängen alltså är att det är sjukt viktigt att inte påverkas av vissa läsare som håller på exempelvis liknande kommentarer som "bra blogg fint du sminkar dig men sminkar du dig inte lite väl mycket, inge illa menat alltså gull gull." Vad är de för jävla kommentar? Ussch jag blir så upprörd bara, blir ledsen. Nej du Marlene du är grym! keep up the good work! Förlora aldrig din vackra passion för livets små ting som är riktigt inspirerande att ta del av och att din upplevelse av händelser som butiksincidenterna är din upplevelse av det hela och ingen har rätt att säga att du borde känt annorlunda eller att du tänker fel! Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  3. sv: jadå :) den kosta 1000 på netonnet :) kram!

    SvaraRadera
  4. Rebecca (inte min syster) Oj oj oj. Här skriver jag av min på bloggen. Får dåligt kritik som du säger, men andra skriver så fina saker så jag blir så stark innombords. Hade jag inte skrivit av mig och alla goa därute skrivit nå snällt, hade jag säkert fortfarande haft ont i magen. Nu mår jag liksom helt bra. Skitgla är jag. Tack Rebcca!!!

    Har inte tänkt på det där med: "bra blogg fint du sminkar dig men sminkar du dig inte lite väl mycket, inge illa menat alltså gull gull." Ska jag försvara mig där eller vad?? För jag älskar alla mina nya ögonskuggor och längtar till nästa dag då jag får göra nästa smminkning. Och hur ofta såg jag ut så där på sommaren?? Jag reagerade också över det.

    Jag är ju lite så där att jag älskar allt som glittrar. Man ska glittra mest på en fest, då syns man!! ;)

    Du har även rätt i det där ed "livets små ting". Tex gör jag varje förfest och bjudning här hemma speciell genom att köra tema, pynta och bjuda mina gäster.
    Annat ex är en helt vanlig tisdag. God mat här hemma, mysa, se film. Jag älskar det=)

    Det händer många små ting varje dag men jag hinner inte att blogga om allt.

    Gott Nytt År Rebecca.
    =)

    SvaraRadera