onsdag 22 december 2010

Nu är julklapparna shoppade

I år har jag jävligt ont om pengar så det blir lite julklappar.
Mohahahaha! Om jag känner mig rätt så sket det sig. Länsade sparkontot efter hand, för visst är det så roligt att ge bort saker man vet kommer att uppskattas.
Fan då, nu står jag här med - på kontot och väntar på lönen. Kommer den imorgon mån tro?

Så här såg det ut för några dagar sedan. MakeUpStore-påsen är full med paket. Små paket. Det är de små paketen som är roligast. Visst då?
Idag är det givetvis flera paket. Mycket flera paket.

Ni kan även se alla fina jul-etiketter jag gjort själv. Klippt, limat och stämplat .
Måste medge att halva nöjet inför julen var att slå in alla paket och göra fina lappar till dem. Vissa paket har jag limat fast blommor på, vissa har jag lacka toch knytit med spetsband, andra paket har rött juligt papper och vackerst krusat snöre om sig. En sak har alla paket gemensamt, och det är att jag lagt ner väldigt mycket tid på var och ett. Har varit så roligt att setat uppe på kvällarna och pysslat med alla presenterna.
Sen har jag gjort en present alldeles själv som en person kommer få i år. Det är en känslig present som kommer från mitt hjärta och jag har lagt ner mycket tid och tårar på den. För visst har jag fält en liten tår. Tjurar ju för minsta lilla. Vad det är och vem som ska få det får ni veta efter julafton. *lurig*

1 kommentar:

  1. SV: Du är verkligen ambitiös! Själv är jag riktigt dålig på att slå in presenter. Skulle absolut kunna betala en tia för varje paketinslagning. Och här kommer min sämsta idé till dig, ett paketinslagningsstånd vid juletid?

    Angående snurra bilderna så vet jag vad som är fel. Kan förklara så får du välja själv om du tycker det är enklare.

    I PS så är första lagret alltid låst dvs. du kan inte transformera det. Det du gör, är att kopiera bilden (Jättenkelt! Du dra bilden "bakgrundslagret" med musen ner till andra ikonen från vänster, den ligger brevid papperskorgen). Tadaa, så har du ett nytt lager med samma bild. Sen kan du Ctrl T hur mycket du vill.

    För att bakgrundslagret inte ska störa så 1: Markera bakgrundslagret. 2:Ctrl A (markera allt)3: Delete. 4. Sen kan du lägga på den bakgrundsfärgen du vill ha.

    Hoppas du förstår och har hjälp av det =)

    SvaraRadera