tisdag 28 december 2010

Doing my MakeUp

YES!! Dagens sminkning. En helt vanlig vardag för mig. Ska till jobbet nu.

12 kommentarer:

  1. hej! :-)
    ska vi följa varandra via bloglovin ? :-)
    säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig med!
    Kram wilmallouise

    SvaraRadera
  2. det är storlek 75D! hehe okej vad gulligt men jag gillar inte rosa i korsetter tyvär. tack ändå! ;)

    haha ååh!! vad gulligt. fan sånna där hundar är så jäkla söta!

    SvaraRadera
  3. Vad jobbar du som? Nån slags modell? Med tanke på allt smink du har på dig till vardags...

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det blev en snygg sminking och fint med blåa ögon som framhäver dom även fast det kanske är linser .Mera videoinlägg önskas om sminkning .

    SvaraRadera
  5. Carro. Jag tycker det är väldigt roligt med alla ögonskuggor och smink, så när jag har tid testar jag nya sminkningar och frisyrer.

    Jag kan göra värsta maken även fast jag bara ska vara hemma. Älskar att lägga fina makeuper=)

    SvaraRadera
  6. Anonym ang videoinlägg. Haha. Tack så mycket. Sist jag gjorde om sminkning fick jag ju en kommentar om att jag var en idiot som videobloggade om hur an la på mascara. hahaha.

    Jag har en röstning längst upp till vänster på bloggen om ålder. Jag tänkte ha en oröstning nästa vecka om vad folk vill se mer i bloggen. Det kanske är jättemånga fler som tycker som dig så då får jag köra på då=)

    SvaraRadera
  7. Men du är ju naturligt vacker så du borde inte ha så mycket smink, missförstå mig inte nu, du är toksnygg med allt smink oxå :)

    SvaraRadera
  8. Carro, jag förstår dig rätt. men jag tycker ju det är roligt. jag är ofta osminkad oxå. Tro mig. Tack för din komplimang=)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Gud vad snygttt :)du sminkar skitfint ,hur gör man ??när jag sminkar mej så ser de jävligt ut o man får ögonskugga på kinderna o under ögonen .Kan du inte göra en sminkvideo ??

    SvaraRadera
  10. Du är så himla fin, och ser så ren och fräsch ut i ansiktet. Själv tycker jag mest att min bas blir lite fläckig till och från, inte den där matta sammetslena dockansiktet. :) Vad använder du för foundation/puder m.m som bas? (själv anväder jag löspuder från Make up Store och gjort i flera år,är lite rädd för att byta, även fast jag vill)
    Ha det bra! Kram

    SvaraRadera
  11. Carina ang akeup: JAG VET!!! det faller. jag har två knep. pads under ögat när jag lägger på skuggan. Eller står med böjt huvud över handfatet så det ramlar ner. Då ser man ju inte hur man sminkar sig, men man känner ju. får titta upp lite då och då. Hur man än gör så ramlar det ner. då tar jag remover, tar bort fondation under ögonen och på kinderna. Sen lägger jag på ny fondation. pudra gör jag sist.

    SvaraRadera