torsdag 2 december 2010

Födelsedagskalas


Rebeccas vän Mathias fyllde år så han kom hem till mig och Rebecca (hon bor tydligen här nu?) Vi tre gick ner till en pub i stan och drack lite öl. Efter nån timme började det att trilla in folk.
Dogge Doggelito och Dj Nico stod för musiken.

Mathias blev förvånad över sin present han fick av sina klasskamrater. En Barabara. Varför får man sånt när man fyller år? Det är nog bara roligt för kvällen, sen blir den nog liggandes.

Jag blåser snöre på Albin.

Någon fick sms av sin mamma och det var många som kom med olika förslag på vad som skulle svaras. Det blev till slut bara ett "det är bra-svar".

Det här är Sebastian. Vi bodde grannar som mindre. Han och syster yster är i samma ålder. Har inte träffat honom på år, men igår var han på kalaset.
Dj Nico och Nicos hjälp-Dj Sandra. Jag skall til och gå här. Måste ju stå lite i Dj-båset först och försöka styra upp musiken.

Black Eyed Peas - The Time kör jag. Sen gick vi till nästa ställe. Ja, Maira flyger mellan stålparna.

Rebecca, våran syssling Sanne och jag. Nästaa bild, Rebecca, Robert och Maira.

Maira och Rebecca går verkligen hårt in för att dansa.
Och vad gör vi med våra pengar? VI DRICKER UPP DEM! (Rebeccas nya citat).

Albin pussar sin goda öl.

Jag är inte lika gald över min döskalleöl som smakade gift. Senare hängde jag med Gabbes kompisar/bekanta. Tjejen i mitten är Liin och hon bokstavligt talat bara dök upp i bilden.

Fina, Sanna, jag. ................................................ Liin älskar sin söta drink. Den var toppengod!!

Nu kör vi fullt ös på dansgolvet.

Jag och Jonas. Jonas jobbar i baren på en pub där jag och syster var en gång. Vi var de ända gästerna så därför känner vi igen varnadra.
Halv 2 hämtade vi ut våra jackor ur garderoben. Jag typ bar ut en i gänget från klubben. Snäll som man är såg jag till att alla kom hem. Själv fick jag skjuts hem av Mairas mamma.
Fan va roligt vi hade igår.
Tack alla ni som gjorde min kväll=)

1 kommentar:

  1. hejsan! jag är den blonda tjejen i grå klänning och jag vore väldigt tacksam om du tog bort bilderna på mig. tack så mycket

    SvaraRadera