tisdag 14 december 2010

Bli blond


Imorgon är det personalmöte så jag tänkte färga håret nu. Det växer så snabbt så det är redan utväxt. Sist blev det ju brunt för jag tog fel färg men till denna gång har jag köpt ljusare färg. Ni får se imorgon hur håret blev. Hur blont det blir. Puss på er!
______________UPPDATERING__________________
Jag fick hjälp när jag valde färg och fick en ljus blond färg. Mitt hår är väldigt mörkt brunt i hårbotten och jag ser inte klok ut!! Direkt efter mötet imorgon åker jag till Kicks för att be om hjälp. Har haft i min sista blondspray men tror inte det kommer att hjälpa. Hur fan kunde det bli så här fel??!!!!

______________UPPDATERING________________
Jag var tillbaka och fick två färger nr 10. Ska vänta en vecka med att färga/förstöra mitt hår då jag hade i en flaska blondspray i panikens hetta. Fick de två färgerna gratis så klart. Hoppas allt löser sid.
PS: Går rykten om att vissa personer tycker att detta missöde är väldigt roligt och har skrattat gått åt mig. Nämner inga namn med det börjar på Re...... . Skadeglädjen är tydligen den ända sanna glädjen.

4 kommentarer:

  1. Nr 10 och prova dig fram med tiden, du kan inte ha haft 10,varför fråga du inte mig. Jag har också frågat på Kicks om mörkare än 10 och jag tror jag köpte 9,????. Jag blev askgrå. Nu vet jag att om man har ljust o vill ha mörkare kan det bli grått/ma

    SvaraRadera
  2. En blondin och en brunett, kan det bli mer rätt?

    SvaraRadera
  3. Jaha. Nej men vissa är ju allergiska mot hundar, men det står att just den här hundrasen är en sån hund som de flesta inte är allergiska mot. Jag tänkte om du hade någon i närheten som är allergisk men som kan vara med Hiro ändå :) Tack för svaren.

    SvaraRadera
  4. Vi var hos en fotograf och tog bilder i en studio när Heavie var 1 år. Blev många fina bilder! Fotografen vi var hos:
    http://blixman.blogg.se/

    Ha en härlig torsdagkväll, kram :)

    SvaraRadera