onsdag 8 december 2010

"Jag vinner över mobilen. 1- 0 till mig"





Mitt under min fotografering av dagens outfit ringde mamma. Gillade bilderna så dem får vara med i bloggen.
Mamma ringde angånende en julklapp till mig. Det är som så att min mobil dör hela tiden och det går inte att ringa från den heller, då lägger den av och spelar död. Vi har inte kommit så bra överens på sista tiden mobilen och jag.
Min sambo Gabriel vill att jag ska önska mig en NY mobil i julkapp men jag in insisterar, jag gillar min nuvarande mobil från 2002. Det är inget fel på den och jag kan den utan och innantill. Jag skulle inte klara av en ny dyr mobil. Jag skulel misshandla den, och vad skulle jag ha alla funktioner till? Jag spelar inte spel på mobil precis, och att ha internet skulle leda till att jag blev beroende och aldrig skulle kunna slitas från mina nya mobil. Nej tack, jag behåller min gamla mobil och min mor möter mig på halva vägen när det gäller att införskaffa mig en ny mobil. Hon skall köpa enn nytt batteri på baterikungen.se. Med mitt nya batteri som jag får i julklapp kanske jag kan börja komunisera med omvärlden igen via språk och inte bara sms. Tänk att kunna ringa till folk utan att mobilen dör. Jag vinner över mobilen denna gång. 1- 0 till mig

9 kommentarer:

  1. Tack för dina kommentarer :)
    Håller med om att en snygg tjej skulle gjort sig jäkligt bra i fåtöljen. En smakfullt avklädd tjej, alternativt i coctailklänning.. typ. :)

    SvaraRadera
  2. Nagellacken från Pieces sitter bra tycker jag, avslutar alltid med ett överlack så det blir mer hållbart. Det guldiga är ju bara sååå fint!
    Kul att du tittade in hos mig, du har en fin blogg och här kommer jag fortsätta titta in lite då och då. Ha en mysig onsdagskväll, kram :)

    SvaraRadera
  3. köp en ny mobil jävel.. din mobil suger marlene!:D

    SvaraRadera
  4. Maira: Min mobil från 2002 är perfekt. försökte ringa från den idag men den dog. sen stratade jag om den vilket tog (utan krydd) 5 minuter.

    SvaraRadera
  5. Oj, vilka bilder! Grymt snygga! :)

    SvaraRadera
  6. Heej, gud vad avundsjuk jag är på ditt uteende!!
    Jag skulle vilja veta hur du lägger dina ögonskuggor? Du hade inte kunnat lägga ut hur du gör på bloggen?
    Skiiit snyggt verkligen!
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Anony ang ögonskuggorna mina:
    tack för din fina kommentar. Blir jätteglad. jag har lagt ut video och bilder förut men jag kan göra igen. Tar bara så lång tid så inneskortet hinner ta slut innan jag är klar med sminknignen men jag ska absolut försöka. Det är inget avancerat jag gör utan lätta sminkningar som ser snygga ut=)

    SvaraRadera
  8. Hej! Är det ditt riktiga hår ? Om inte vill jag veta vart du köpt det.. Jätte fint!

    SvaraRadera
  9. Malina, det är mitt riktiga hår. Allting=) Dock är det lite missfärgat nu men nästa vecka skall jag färga om utväxten så det blir rätt. (på bilden var det inte missfärget)

    SvaraRadera