lördag 11 december 2010

Ordning och reda, tack IKEA

Rimmade det? Försökte mig på en rolig slogan där.
Jag ska köpa en ny byrå för jag tycker malm är det fulaste som finns. I alla fall i detta hem. Malmbyrån i hallen är omlackerad till vit. Och nu har jag äntligen, efter mycket letande, hittat en perfekt vit byrå som skall ersätta den fula i vardagsrummet. Eftersom det är standardmått på IKEAs byråer så köpte jag lite förvaring. Se vilken ordning jag har nu:

Pyssellådan kallar jag den första lådan för. Den ligger brdevid datorn så där i hamnar papper, pennor, pyssel, sladdar men även massa läppsyler. Ordning på mina smycken har jag haft i alla år. Nu är det väldigt utplockad för jag sålde en hel kasse på loppisen som jag hade förra helgen.
Syckena ligger i te fiskelådor som man egentligen skall ha fiskedrag i. Köps på fiskeaffärer för billig peng. Facken kan flyttas och placeras om så man bestämmer själv hur man vill ha det.

Under smyckelådan ligger en till smycke låda. Smyckena där delar plats med alla mina hårblommor.

Närbilder.
De lite större halsbanden har jag på krogar i ett annat ru. De skulle inte få plats eller trassla in sig om de låg här. Alla små örhängen har jag i ett fint skrin uppepå byrån. Jag har stenkoll på alla mina msycken. När jag har det, så blir det att man använder dem varje dag=)
.
Hoppas ni blev inspererade till att fixa i era egna byrålådor nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar