fredag 17 december 2010

Sjuk

Har inte skrivit om detta men jag har lidit av svår huvudvärk på sista tiden. Idag har jag haft ont i huvudet hela natten, hela dagen och har fortfarna ont. För ont för att somna. Självklart har jag tagit Alvedon Forte men det har inte hjälpt. Kan vara min sjukdom som är på väg. Ska ringa till neurologiska mottagning i morgon eller i början av nästa vecka. Denna huvudvärk hindrar mig från att göra roliga saker. Har hittills bara varikt sängliggandes. Är bjuden på massa fester i helgen men får se hur jag gör. Stannar nog hemma för huvudvärken kan slå till närsom helst. Och just nu vägrar den ge sig utan tänk er själva, ha konstant huvudvärk i över ett dygn.
Idag skulle jag och min älskling handlat julklappar men det sket sig då jag inte ens kom upp ur sängen.

7 kommentarer:

  1. Du kanske har migrän? Det är ganska vanligt och jag har de, inte ofta men när det kommer så varar det allt mellan 1 timme upptill 7 dagar :S Beror på hur den är. Men de som verkligen hjälper är Ipren, den minskar huvudvärken enormt men kanske inte helt men de blir mycket bättre ska du se:)

    Vila, drick mycket och var i ett mörkt rum om du har migrän tills det har lugnats ner.

    Kram

    SvaraRadera
  2. När man får en ny typ av huvudvärk som man inte haft förut ska man kolla upp det! Det kan vara så "enkelt" som migrän men det kan även vara tecken på allvarligare sjukdomar.

    SvaraRadera
  3. Det är konstaterat av läkare Hortons huvudvärk.

    SvaraRadera
  4. Shit va alla tjatar om migrän. Detta är 100 värre. Jag har en sjukdom. Den är väldigt ovanlig och väldigt hemsk. Har legat på sjukhus många ggr.

    SvaraRadera
  5. Om du tycker att alla tjatar så sluta tjata om din huvudvärk! Migrän kan göra skitont och såpass att man måste ligga i ett helt mörkt rum och så man inte ens kan kliva ur sängen...

    Emma

    SvaraRadera
  6. Emma. Jag har ju inte migrän. Jag har ju sagt vad jag har för sjukdom men ändå så tas detta med migrän upp. Jag tjatar hur mycket jag vill om min sjukdom då den är en del av mitt liv, och denna gång har den bara börjat. Kommer bli värre och värre.

    SvaraRadera
  7. Det är klart du får tjata så mycket du vill, det jag menar är att om folk skriver om migrän så är det nog bara för att de bryr sig och vill hjälpa till med eventuell förklaring till värken. När du då ber folk att sluta tjata så framstår du som väldigt otacksam att människor bryr sig! Alla kanske inte heller läser bloggen så noggrant att de följt med i alla turer om vad det kan bero på... Jaja nog om det, hoppas du mår bättre snart!

    Emma

    SvaraRadera