tisdag 11 oktober 2011

Ute i det fina vädret

Försökt att vara ute så mycket som möjligt idag. Vädret har ju varit fantastiskt. Tog cykeln med Hiro i cykelkorgen och cyklade till en å som heter Svartån som går igenom staden där jag bor. Mötte upp min vän Jennie och hennes hud för att promenera längs ån. Det var så underbart skönt ute och allt var så vackert. Ligger så fina hus längs stråket där vi gick och jag blev förälskad i ett litet hus som låg vid vattnet. De hade höns på tomten. Vem vill inte bo nära stan, vid vatten och ändå bo lite avsides så man kan ha djur på tomten?
 När vi gått klart så ville jag inte gå hem för det var så härligt ute. Jag gick med cykeln hemåt fast tog en omväg. Vi gick förbi en park där det finns en liten hundpark. Hiro blev glad för där i hundparken såg vi hans kompisar Leo och Alice. Vi var i parken i 40 minuter. Kom flera hundar dit för att leka. Alla var i lämplig storlek för lilla Hiro. Superbra att få umgås med andra vovvar. Hiro var snäll och duktig och jag blev så glad att allt gick så bra med honom.

2 kommentarer:

  1. fina bilder du har på bloggen!

    SvaraRadera
  2. Man vågar fråga!

    Jag är bara väldigt trött på att vara sjuk. Jag är fortfarande förkyld. Det är en sån där långdragen typ med fotboja. Sen lite huvudvärk yrsel och illamående på det ;)

    Hur mår du då? Soffliggandes är du ju inte som jag ser. kram

    SvaraRadera