onsdag 5 oktober 2011

Idag har jag köpt allt inför kalaset på lördag

Glöm inte bort Hiros födelsedag på lördag.
Info om kalaset finner ni här.
Kalaset riktar sig till folk jag känner, samt till dem som har en liten hund, bor i närheten, och vill komma på hundträff.

Idag har jag köpt allt jag behöver inför kalaset. Massa gott till fikat. Och då menar jag massa=) Även köpt Hiros present som blev lite fel, så får byta imorgon.

4 kommentarer:

  1. Hej Marlene! Jag måste bara säga att jag blir så glad varje gång jag läser din blogg! Kommer själv från Västerås, men bor i Sthlm med min sambo! Jag är gravid i v.9+4 och längtar i hjäl mig efter magen! Tycker att du är så vacker och du verkar så snäll! Har läst din blogg i ca ett år och blir lika glad varje gång! Har en liten chiwawa papillon tik på tre år i Hiros storlek som heter Daisy! Ville bara tacka dig för en fin blogg! Lycka till med allt! Josephine.

    SvaraRadera
  2. Det ska bli en babyfilt till min vän som ska få barn, har inte gjort något mer för väntar på att få veta könet, de skulle på ultraljud idag och kolla.

    SvaraRadera
  3. Tack så jättemycket för tipset! :D Jag bor i Borås, så det är en liten bit ifrån, men kanske värt att åka förbi och ta en titt ändå. Tack igen!

    SvaraRadera
  4. Josephine: Grattis. Du kommer säkerligen snart tycka att du har mage, men det är bara du som tycker det. I vecka 11 tyckte jag att magen putade. Faktiskt var jag redan då tvungen att ha större käder för jag fick inte på mig det vanliga, eller så kndes det för tajt.

    Jobbigaste magperioden är när man inte kan ha tajt för då höjer folk på ögonbrynen och undrar varför an har tajt när man har hull-mage. Nu kan jag ha hur tajt jag vill för nu syns det att det är en gravidage.=)

    Har Daisy uppfattat dina hormoner eller ditt lilla embryo i magen. Tänk att hon ska bli "storasyster". Så enkelt med liten hund. Släng ner båda i barnvagnen så har du allt under kontroll;)

    Massa kramar och lycka till med din "resa" nu.

    SvaraRadera