torsdag 20 oktober 2011

Renoveringen av sovrummet

Jag har ju skrivit lite om att vi har renoverat sovrummet men inga bilder har lagts ut. Nu är det klart men det är väldigt kalt så jag vill inte visa er förns det är klart. Vill helst få upp gardinstänger och gardinerna innan jag lägger ut bilder.

Innan var det gråa väggar med lite oliv i. En brun fonsvägg. Allt var i väv. Nu är det vita tapeter och nymålat tak och nymålade lister. Mycket frächt!
Nu ser det väldigt mysigt ut på bilderna men det var bubblor i väven och fondväggen var inte i bra skick. Jag ville helt enkelt ha något ljusare då rummet är väldigt litet.
Här har målarn grovspacklat väggarna, målat taket och målat listerna samt dörrkarmen.
 Här är en bild på mina hyllor i det nytapetserade sovrummet. Hjärtat som hänger där är föresten från mitt plåtpyssel jag bloggat om.

3 kommentarer:

  1. Så fint det blev! Enkelt och classy med vitt :)

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Nåå...kan du rekommendera? Vilken firma? Kostnad på ett ungefär? =)

    SvaraRadera
  3. kvalitets måleri. De har ingen hemsida men han som gjorde vårat sovrum heter Ludde och kan nås på 070-27 20 968.
    Tog 3 dagar att grovspackla, måla taket, måla lister och tapetsera. Förtsa dagen 2 timar, igår 2-3 och idag först 2 timmar sen 3 kanske. Så det var inga 8timmars dagar med andra ord.

    Kostar 500 kr i timmen. Att måla tak tar typ 15 minuter. Fast sen kanske du vill att dem ska spackla, tejpa noga för att inte spilla på taper osv så det får man diskutera med dem.

    SvaraRadera