tisdag 4 oktober 2011

Barnvagnsbeställning= check

Då har äntligen jag och älskling beställt hem en barnvagn som vi båda är övernes om.

2 kommentarer:

  1. Sv: Tack så hemskt mycket =) Hehe va jag skrattade när jag läste din kommentar, kan bara tänka mig hur chockad du blev hehe

    Japp han kom verkligen tidigt och helt utan förvarning, kommer skriva förlossningsberättelse här i dagarna så då får du läsa om allt om du vill!!

    Men ja ha väskan redo, det kan nog vara bra för man vet aldrig när det händer.. önskar att jag hade hunnit fixa allt så det inte skulle blivit så chockartat.
    Men ett tips är att inte tänka så mycket utan ta det lite mer som att det kommer när det kommer.. för det blir nog aldrig riktigt som man tänkt sig.

    Förlossning var över på 20 min.. och fy helvete vilken smärta, trodde f*n att jag skulle dö ett tag.. hann heller aldrig få nå smärtlindring.. men sen när han va ute så försvann allt, så det stämmer det folk säger att smärtan bara försvinner i samma veva ungen är ute.. helt magiskt!!
    Vattnet gick på förlossningsbordet eller va man ska säga, de stack hål på hinnan och det va skönt för då försvann lite smärta.. men jisses vilken obehaglig eller mer märklig känsla när det forsa ut vatten hehe..
    Men som sagt hela berättelsen kommer i bloggen i veckan! =)
    Men det är verkligen underbart att bli mamma, magiskt hur mycket kärlek man känner för den lille..!!
    Nu bara längtar man tills man får ta hem honom och bara mysa!!

    Tack igen *kramar*

    SvaraRadera
  2. Vad blev det för vagn? :)
    Du har en sån himla fin mage! alldeless lagom stor..själv var man stor som en flodhäst. :/

    SvaraRadera